Η Μαρία Λόη μαγείρεψε στα Super Market  Θανόπουλος

'Μαγειρεύουμε Μεσογειακά' με προϊόντα ΗΛΙΟΣ, KYKNOS και ΩΜΕΓΑ 

Με σύνθημα “Μαγειρεύουμε Μεσογειακά” η Ελληνίδα Da Vinci Master Chef Μαρία Λόη, πρέσβειρα της Ελληνικής γαστρονομίας στην Αμερική και ο Ιταλός Da Vinci Master Chef Cesare Casella, δημιούργησαν νόστιμες, θρεπτικές συνταγές με τα ποιοτικά τοματικά προϊόντα KYKNOS, τα εκλεκτά Κiddo Pasta από την ΗΛΙΟΣ και τα εύγεστα όσπρια ΩΜΕΓΑ, σε ένα τρίωρο Cooking Event, στο κατάστημα Θανόπουλος στη Ν. Κηφισιά.

 

Το ελληνικό Super Market Θανόπουλος, με σεβασμό στον καταναλωτή και δέσμευση στην παροχή βέλτιστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες του, φιλοξένησε το πρωτοπόρο μαγειρικό event, το οποίο τίμησε τη Μεσογειακή Διατροφή, που είναι πυλώνας της Ελληνικής Γαστρονομίας. Η εν λόγω δράση είναι μέρος του πλάνου συνέργειας μεταξύ των εταιρειών KYKNOS, ΩΜΕΓΑ και ΗΛΙΟΣ, κοινή συνισταμένη της οποίας αποτελεί η chef Μαρία Λόη.

Η γνωστή chef είναι πρέσβειρα της Ελληνικής Γαστρονομίας στην Αμερική και όχι μόνο, παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών, συγγραφέας, ιδρύτρια της εταιρείας LOI FOOD PRODUCTS και Executive Chef στο Loi Estiatorio στη Νέα Υόρκη, ενώ παράλληλα ενισχύει την παρουσία και τη γνωστοποίηση των προϊόντων των εταιρειών ΩΜΕΓΑ, KYKNOS και ΗΛΙΟΣ στην Αμερική. Μαζί της ήταν ο παγκοσμίου φήμης, Ιταλικής καταγωγής chef Cesare Casella, συγγραφέας, επικεφαλής του DNA (Department of Nourishment Arts) και ιδρυτής της εταιρείας αλλαντικών Casella’s  Salumi.

Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή στο κοινό και είχε ως στόχο την προώθηση της Μεσογειακής Διατροφής και την ενημέρωση για τη συμβολή της στην ισορροπημένη διατροφή και την καλή υγεία.

You might also like