World Class Studios 2022: Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Για τη συμμετοχή στον κορυφαίο διαγωνισμό της παγκόσμιας bartending σκηνής

Το World Class των Reserve Brands της Diageo, βρίσκεται και πάλι εδώ. Ο διαγωνισμός – θεσμός, σύμβολο της παγκόσμιας bartending σκηνής, προσδιορίζοντας για πάνω από μια δεκαετία τις παγκόσμιες τάσεις στον κλάδο του ποτού, ξεκινά για ακόμα μια χρονιά το ταξίδι του.

 

Παραμένοντας πιστό στο ραντεβού του με την εγχώρια κοινότητα, το World Class 2022, προσκαλεί επίδοξους και ταλαντούχους bartenders να δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό, διεκδικώντας τον τίτλο του Έλληνα World Class Bartender of the Year 2022. Η περίοδος υποβολής συμμετοχών στο World Class Studios 2022 Webinar, σηματοδοτεί την αρχή στο συναρπαστικό ταξίδι για την ανάδειξη του κορυφαίου bartender του πλανήτη για το 2022.


Οι επαγγελματίες του κλάδου που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το webinar, που θα εκπέμψει διαδικτυακά από την επίσημη σελίδα του Word Class Greece στο Facebook την Τρίτη 15 Μαρτίου, το μόνο που χρειάζεται είναι να: συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στο bit.ly/WorlcClassStudios2022  μέχρι και την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022.


Οι 700 πρώτοι εγγεγραμμένοι θα παραλάβουν, στη διεύθυνση που θα υποδείξουν, το World Class exclusive kit, που περιλαμβάνει: μια συλλεκτική tote bag με το λογότυπο του World Class, τις παρασκευές  cocktail δια χειρός των τεσσάρων instructors, που θα παρουσιαστούν στο World Class Studios 2022 Webinar, σε ειδικές αεροστεγείς συσκευασίες, καθώς και το ενημερωτικό booklet, με αναλυτικές πληροφορίες για τις φετινές θεματικές ενότητες και όλες τις λεπτομέρειες για τις διαδικασίες διεξαγωγής του World Class 2022.

Το line up των εισηγητών για το World Class Studios 2022 Webinar αποτελείται από κορυφαίες προσωπικότητες της τοπικής Food & Beverage σκηνής, με τους: Νίκο Γινάργυρο, Έλληνα World Class Bartender of the Year 2021, Στέφανο Δωματιώτη, Νικητή του World Brewers Cup για το 2014, τον πολυβραβευμένο σεφ Άνταμ Κοντοβά και Νίκο Μπάκουλη, Έλληνα World Class Bartender of the Year 2011.

You might also like