“Perfect Valentine’s Staycation” στα Brown Hotels

Ειδικές προσφορές για το τριήμερο του Αγίου Βαλεντίνου

Τα ξενοδοχεία της Brown Hotels είναι εδώ κάνοντας μια νέα πρόταση για την γιορτή των ερωτευμένων.  Αν αγαπάτε τα ‘70s τότε το ξενοδοχείο Brown Acropol, είναι η ιδανική επιλογή για να να περάσετε τη πιο retro-funky Valentine’s Day ever. Το ειδικά σχεδιασμένο πακέτο προσφέρει μία γαστρονομική εμπειρία ενός 3 course menu με φόντο την πιο ερωτική θέα της πόλης.

 

Το ξενοδοχείο DAVE Red Athens (κεντρική φωτογραφία) μπαίνει σε Valentine’s mood και ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί όλα τα in love bad kids της πόλης. Το ιδιόμορφο urban  industrial design αποτελεί το πιο cool σκηνικό για να γιορτάσετε την ήμερα των ερωτευμένων χωρίς την cheesy πλευρά της. Απολαύστε μοναδικά burgers με την υπογραφή του s.i.x Dogs μέσα στην άνεση ενός foxy–bouncy bed “if you know what I mean” έχοντας για soundtrack τον ήχο ενός vinyl player και δίσκους. Last but not least, το lovebox που θα σας περιμένει στο δωμάτιο εγγυάται την πιο ‘out of the box Valentine’s experience’ της ζωής σας.

Το ξενοδοχείο  Villa Brown Ermou στη πιο romantic-chic περιοχή της πόλης είναι εδώ για να σας ταξιδέψει στην Belle Époque μέσα από την vintage αισθητική του. Αν η ρομαντική σας φύση αναζητά το ιδανικό σκηνικό για να περάσει την πιο French chic Valentine’s Day, που συνοδεύεται μοναδικά από τα απαραίτητα Prosecco και σοκολατάκια, η παραμονή σας στο Villa Brown Ermou θα είναι το απόλυτο getaway στη Πόλη του Φωτός, μέσα στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας.


Από την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου μέχρι και την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου. 

You might also like