Η Wolt στο πλευρό των ανθρώπων της Ουκρανίας

Δωρεά ενός εκατ. ευρώ σε ανθρωπιστικές οργανώσεις

Η εταιρία παροχής υπηρεσιών παραγγελιοληψίας και διανομής έτοιμου φαγητού Wolt έδωσε στη δημοσιότητα ανακοίνωση σχετικά με τη δωρεά που πραγματοποιεί με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία.

 

«Η Wolt είναι βαθιά απογοητευμένη από τις ενέργειες της ρωσικής κυβέρνησης στην Ουκρανία, οι οποίες έρχονται σε πλήρη αντίθεση με το Διεθνές Δίκαιο και όλα όσα η Wolt πρεσβεύει ως εταιρεία. Για όλους εμάς στη Wolt η σκέψη μας είναι μαζί με όσους επηρεάζονται από αυτή τη σύγκρουση. Επειδή όμως οι σκέψεις μας γνωρίζουμε ότι δεν επαρκούν για τους ανθρώπους της Ουκρανίας τη δεδομένη στιγμή, ως Wolt προχωρήσαμε στη δωρεά 1 εκατ. ευρώ σε ανθρωπιστικές οργανώσεις, καθώς και τον διπλασιασμό των δωρεών εκ μέρους των εργαζομένων μας σε ανθρωπιστικές οργανώσεις έως και 500.000 ευρώ.

Αυτή τη στιγμή χρειάζεται να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που δοκιμάζονται περισσότερο από τη σύγκρουση και να τους παρέχουμε βοήθεια. Γι’ αυτό αξιοποιούμε επίσης την εφαρμογή μας και συγκεντρώνουμε δωρεές για διεθνείς ΜΚΟ που ειδικεύονται στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας, όπως για παράδειγμα ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός».

You might also like