Βράβευση της Φύση στα Healthy Diet Awards 2022

Για την εξαιρετική διατροφική αξία των προϊόντων της

H ιστορική ελληνική μάρκα Φύση, βραβεύτηκε με το βραβείο Bronze στα Healthy Diet Awards 2022, για την υψηλή διατροφική της αξία και την καινοτομία της νέας σειράς δημητριακών πρωινού, από έγκριτους επιστήμονες και ειδικούς διατροφολόγους.

 

Με ιστορία από το 1985, η φιλοσοφία της Φύση είναι να προσφέρει προιόντα θρεπτικά, γευστικά και ποιοτικά τα οποία έχουν ως βάση τις πρώτες ύλες της φύσης, όπως είναι το καλαμπόκι, το σιτάρι, το ρύζι και τη βρώμη.
‘Οραμά της είναι η προώθηση της ολιστικής διατροφής, όπως τη δίδαξε ο Ιπποκράτης, επιδιώκοντας την ισορροπία μεταξύ πνεύματος και σώματος


Η Φύση παρουσιάζει δημητριακά ενηλίκων όπως είναι τα κλασικά corn flakes, bran flakes και το καινοτόμο προϊόν crunchy muesli με μήλο, σταφίδα, φουντούκι, ασβέστιο και μαγνήσιο.


Στην παιδική σειρά παρουσιάζει τα Choco shelly (σοκολατένιες νιφάδες σιταριού), Choco bombs (σοκολατένιες μπάλες σιταριού), Choco rice (σοκολατένιες νιφάδες ρυζιού) και Honey rings (δαχτυλίδια δημητριακών με μέλι) με ήρωες τα αγαπημένα ζώα του δάσους. Επίσης, τη σειρά συμπληρώνει και το νέο προϊόν καστανής ζάχαρης demerara 500g.

Τα προϊόντα Φύση διατίθενται με την εγγύηση του δικτύου της ΩΜΕΓΑ Α.Β.Ε.Ε.  Τα Healthy Diet Awards 2022, της Boussias,  αποτελούν μια διοργάνωση που στοχεύει στην αξιολόγηση και βράβευση των καλύτερων προϊόντων διαφόρων κατηγοριών τροφίμων και ποτών που παράγονται από ελληνικές επιχειρήσεις.  

You might also like