ΕΛΒΙΔΑ: Χρυσό μετάλλιο για τα αργεντίνικα κρέατα της Devesa

Στο «World Steak Challenge 2021»

Τα φημισμένα κρέατα Αργεντινής -υψηλής διατροφικής αξίας- της Devesa, βραβεύτηκαν για 2η συνεχόμενη φορά µε το χρυσό μετάλλιο ποιότητας στο «World Steak Challenge 2021», στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο στις 2 Νοεμβρίου 2021.

 

Το «World Steak Challenge» είναι ένας διαγωνισμός µε παγκόσμια εμβέλεια που οργανώνεται κάθε 2 χρόνια, στον οποίο συµµμετέχουν παραγωγοί κρέατος απ’ όλο τον κόσμο. Αξιολογούνται ποιοτικά κριτήρια και τεχνικές λεπτομέρειες όπως γεύση, τρυφερότητα, προέλευση κ.λπ. Οι βαθμολογίες για κάθε παραγωγό ανακοινώνονται από κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από ειδικούς τεχνολόγους, γευσιγνώστες και επιστήμονες µε βαθιά εμπειρία στο χώρο του κρέατος.

Σύμφωνα με κορυφαία στελέχη της Elvida Foods που εισάγει και διαθέτει τα προϊόντα Devesa αποκλειστικά για την Ελλάδα: «Είμαστε υπερήφανοι για τη 2η συνεχόμενη διάκριση µε το χρυσό βραβείο ποιότητας γιατί επιβραβεύεται η ποιοτική υπεροχή των επώνυμων κρεάτων Αργεντινής Devesa , τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, η τρυφερή υφή του, η εξαιρετική του γεύση, η προέλευση του και η ανάπτυξή του χωρίς ορμόνες και αντιβιοτικά. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά κατατάσσουν την Devesa στα κρέατα ανώτερης διατροφικής αξίας. Το βραβείο αφιερώνεται στους ανθρώπους της Devesa για τη σκληρή δουλειά και την προσήλωση τους στις αξίες της εταιρείας, επιπλέον δικαιώνει την αφοσίωση τους στην υψηλή ποιότητα και τις προσπάθειες τους να παραμείνουν οι παγκόσμιοι πρεσβευτές του περίφημου κρέατος Αργεντινής».

You might also like