Μπαρ Μπεε Κιου: Το πέμπτο κατάστημα, στη Νέα Φιλαδέλφεια

Το πέμπτο κατάστημα της αλυσίδας

Το μπεργκεράδικο Μπαρ Μπεε Κιου έφτασε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το πέμπτο κατά σειρά κατάστημα, άνοιξε τις πόρτες του στη Λεωφόρο Δεκελείας 105 και έγινε ο νέος απόλυτος προορισμός των burger-lovers που αναζητούν τα πιο πληθωρικά και αυθεντικά μπιφτεκόψωμα.

 

Το Μπαρ Μπεε Κιου συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία και προσθέτει ένα νέο μέλος στην οικογένεια των καταστημάτων του. Cozy, ‘φρέσκο’ και μοντέρνο, το ολοκαίνουριο κατάστημα στη Νέα Φιλαδέλφεια, μαγνητίζει τα βλέμματα με τη χαρακτηριστική Μπαρ Μπεε Κιου αισθητική του, δημιουργώντας την κορυφαία εμπειρία για κάθε επισκέπτη.

 

Πιστό στη φιλοσοφία του, το Μπαρ Μπεε Κιου συνεχίζει να προσφέρει στο κοινό τα πιο πληθωρικά signature μπέργκερ με σήμα κατατεθέν τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά, τα ευφάνταστα ονόματα και τους ιδιαίτερους γευστικούς συνδυασμούς.

Και φυσικά, εξακολουθεί να ξεσηκώνει το κοινό με το ‘Μπιφτεκόψωμο του μήνα’: Τη συνήθεια που έγινε λατρεία, μέσα από ολοκαίνουρια, μοναδικά και πλήρως ανατρεπτικά μπιφτεκόψωμα διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

You might also like