Κυκλοφόρησε Το 38ο Τεύχος Του Grill
Τεύχος Ιανουάριος- Φεβρουάριος 2022
Κυκλοφόρησε το 38ο τεύχος του κλαδικού περιοδικού Grill, το πρώτο τεύχος για το 2022. Στο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε, μεταξύ άλλων, συνέντευξη με τον διάσημο Ιταλό σεφ κι επιχειρηματία στον κλάδο των συσκευασμένων αλλαντικών Cesare Casella ο οποίος διαπρέπει στις ΗΠΑ, ενώ συνέντευξη παραχωρεί στο περιοδικό κι ο επιχειρηματίας Σωτήρης Γκίνης, επικεφαλής της σχετικά νέας κι ανερχόμενης εταιρίας Ginis Greek Meat.
Στο 38ο τεύχος του Grill Magazine μπορείτε να διαβάσετε δύο προϊοντικά αφιερώματα για Πίτες & Αρτοσκευάσματα και για Πατάτες, ένα ρεπορτάζ για το νέο street food που αναπτύσσεται αυτό το διάστημα στην Αθήνα καθώς επίσης κι ένα σημαντικό άρθρο του ομότιμου καθηγητή και πρώην πρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου της Αθήνας, Γεωργίου Ζέρβα, στο οποίο ο διακεκριμένςο επιστήμονας και πανεπιστημιακός ‘απαντάει’ σε ορισμένα επιχειρήματα της vegan κοινότητας σχετικά με την παραγωγή και την κατανάλωση κρέατος.
Περιεχόμενα τεύχους
NEWS
Βιομηχανία, εμπόριο & εστίαση
FOOD NEWS
Νέα προϊόντα διατροφής
BEVERAGE NEWS
Μπαρ και κάβα στην εστίαση
TΕCH NEWS
Εξοπλισμός & πληροφορική
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Σωτήρης Γκίνης: Ο επικεφαλής της Ginis Greek Meat
ΚΟΥΖΙΝΑ
Μαγειρεύοντας με ευρωπαϊκό και ελληνικό ρύζι
Μαρία Λόη και Cesare Casella μαγειρεύουν Μεσογειακά
Συνέντευξη με τον Ιταλό σεφ Cesare Casella
ΕΛΟΠΥ Cooking Academy
ΑΓΟΡΑ
McDonald’s: Γιόρτασε 30 χρόνια στην Ελλάδα
everest: Ανανέωση & πρωτοπορία σε όλα τα επίπεδα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Host Milano 2021: Απολογισμός και σχέδια
G. Karras: Έργο στο παρασκευαστήριο της Basegrill
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Νέα εποχή αδειοδότησης στο κέντρο της Αθήνας
ΑΦΙΕΡΩΜΑ | Πίτες & Αρτοσκευάσματα
‘Παλεύουν’ με το κόστος & προτείνουν λύσεις
Εταιρίες & προϊόντα στο χώρο της πίτας/ αρτοσκευασμάτων
Συνέντευξη: Χρήστος Λαμπρίδης, Lampridis Family
Συνέντευξη: Κώστας Παπαδόπουλος, Select bakery
ΑΦΙΕΡΩΜΑ | Πατάτες
Ράλι αυξήσεων για το ‘στολίδι’ του μενού
Ρόφημα πατάτας: Στη μάχη ενάντια στο γάλα
ΑΦΙΕΡΩΜΑ | Street Food Experiment
Τολμηρό και γευστικό, για όλους και για όλα
Παρουσίαση: Abuelo Athens
Συνέντευξη: Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου, Las Vegas American Cuisine
ΑΝΑΛΥΣΗ
Παραπλάνηση για το κρέας: Άρθρο του καθηγητή Γεώργιου Ζέρβα
ΒΙΒΛΙΟ
Στέλιος Παρλιάρος, Jean-Marie Hoffmann: «Μαζί – Ensem