Κυκλοφόρησε Το 38ο Τεύχος Του Grill

Τεύχος Ιανουάριος- Φεβρουάριος 2022

Κυκλοφόρησε το 38ο τεύχος του κλαδικού περιοδικού Grill, το πρώτο τεύχος για το 2022. Στο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε, μεταξύ άλλων, συνέντευξη με τον διάσημο Ιταλό σεφ κι επιχειρηματία στον κλάδο των συσκευασμένων αλλαντικών Cesare Casella ο οποίος διαπρέπει στις ΗΠΑ, ενώ συνέντευξη παραχωρεί στο περιοδικό κι ο επιχειρηματίας Σωτήρης Γκίνης, επικεφαλής της σχετικά νέας κι ανερχόμενης εταιρίας Ginis Greek Meat.

Στο 38ο τεύχος του Grill Magazine μπορείτε να διαβάσετε δύο προϊοντικά αφιερώματα για Πίτες & Αρτοσκευάσματα και για Πατάτες, ένα ρεπορτάζ για το νέο street food που αναπτύσσεται αυτό το διάστημα στην Αθήνα καθώς επίσης κι ένα σημαντικό άρθρο του ομότιμου καθηγητή και πρώην πρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου της Αθήνας, Γεωργίου Ζέρβα, στο οποίο ο διακεκριμένςο επιστήμονας και πανεπιστημιακός ‘απαντάει’ σε ορισμένα επιχειρήματα της vegan κοινότητας σχετικά με την παραγωγή και την κατανάλωση κρέατος.

 

Περιεχόμενα τεύχους

NEWS

Βιομηχανία, εμπόριο & εστίαση

FOOD NEWS

Νέα προϊόντα διατροφής

BEVERAGE NEWS

Μπαρ και κάβα στην εστίαση

TΕCH NEWS

Εξοπλισμός & πληροφορική

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Σωτήρης Γκίνης: Ο επικεφαλής της Ginis Greek Meat

ΚΟΥΖΙΝΑ

Μαγειρεύοντας με ευρωπαϊκό και ελληνικό ρύζι

Μαρία Λόη και Cesare Casella μαγειρεύουν Μεσογειακά

Συνέντευξη με τον Ιταλό σεφ Cesare Casella

ΕΛΟΠΥ Cooking Academy

ΑΓΟΡΑ

McDonald’s: Γιόρτασε 30 χρόνια στην Ελλάδα

everest: Ανανέωση & πρωτοπορία σε όλα τα επίπεδα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Host Milano 2021: Απολογισμός και σχέδια

G. Karras: Έργο στο παρασκευαστήριο της Basegrill

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Νέα εποχή αδειοδότησης στο κέντρο της Αθήνας

ΑΦΙΕΡΩΜΑ | Πίτες & Αρτοσκευάσματα

‘Παλεύουν’ με το κόστος & προτείνουν λύσεις

Εταιρίες & προϊόντα στο χώρο της πίτας/ αρτοσκευασμάτων

Συνέντευξη: Χρήστος Λαμπρίδης, Lampridis Family

Συνέντευξη: Κώστας Παπαδόπουλος, Select bakery

ΑΦΙΕΡΩΜΑ | Πατάτες

Ράλι αυξήσεων για το ‘στολίδι’ του μενού

Ρόφημα πατάτας: Στη μάχη ενάντια στο γάλα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ | Street Food Experiment

Τολμηρό και γευστικό, για όλους και για όλα

Παρουσίαση: Abuelo Athens

Συνέντευξη: Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου, Las Vegas American Cuisine

ΑΝΑΛΥΣΗ

Παραπλάνηση για το κρέας: Άρθρο του καθηγητή Γεώργιου Ζέρβα

ΒΙΒΛΙΟ

Στέλιος Παρλιάρος, Jean-Marie Hoffmann: «Μαζί – Ensem

You might also like