Το Hard Rock Cafe γιορτάζει και τιμά τις γυναίκες

Ξεχωριστές ενέργειες στο πλαίσιο του διεθνή μήνα για τις γυναίκες

Για τρίτη χρονιά, το Hard Rock Cafe τιμά τον Διεθνή Μήνα της Γυναίκας μέσα από παγκόσμιες ενέργειες με το motto «Who Runs the World», αναγνωρίζοντας τα επιτεύγματα και τα ταλέντα των γυναικών σε όλο τον κόσμο αλλά και μέσα στην οικογένεια του Hard Rock. Φέτος, το Hard Rock Cafe εισάγει το «Who Runs the World» ως το ετήσιο σύνθημά του για τον εορτασμό ενός μήνα αφιερωμένο στα κοινωνικά, οικονομικά, πολιτιστικά και πολιτικά επιτεύγματα των γυναικών.

 

Το Hard Rock Café επεκτείνει τους εορτασμούς του για τον Διεθνή Μήνα της Γυναίκας για όλο τον μήνα Μάρτιο με σκοπό να γιορτάσει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, ενώ προβάλλει γυναίκες καλλιτέχνιδες και συγκεντρώνει χρήματα για φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζουν πρωτοβουλίες με επίκεντρο τις γυναίκες. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου, οι επισκέπτες του Hard Rock Café Athens που θα επιλέξουν να δειπνήσουν στο εστιατόριο θα μπορούν να ενημερωθούν για το έργο και τις δράσεις της ΜΚΟ W.I.N. Hellas και να στηρίξουν την οργάνωση με οποιοδήποτε τρόπο.

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS– Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών ιδρύθηκε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου με σκοπό την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών και της προώθησης της ισότητας των φύλων.

Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της (ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας, δικηγόρων κ.α.), η W.I.N. HELLAS προσφέρει ψυχο – κοινωνική στήριξη στις γυναίκες που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Για να γιορτάσουν και να τιμήσουν τις γυναίκες λάτρεις του Hard Rock, τα Hard Rock Cafes παγκοσμίως προσέφεραν ένα δωρεάν ποτό καλωσορίσματος την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, όπου δεν υπήρχε χρέωση για αυτό. Όλες οι γυναίκες επισκέπτριες είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα Mango Berry Cooler ή μια επιλογή μη αλκοολούχου ποτού.

Από την 1η Μαρτίου έως τις 31 Μαρτίου, τα βραχιόλια «Who Runs the World» με την επωνυμία Hard Rock θα είναι διαθέσιμα προς πώληση, τα έσοδα των οποίων θα πάνε στη φιλανθρωπική οργάνωση Women Who Run.

You might also like