Βράβευση της Αγγελάκης στα Best Launching Awards 2022

Το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι με βρώμη στα καλύτερα λανσαρίσματα της χρονιάς

Η νέα ολοκληρωμένη πρόταση από την Αγγελάκης ΑΕ, το χειροποίητο Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι που ζυμώνεται με βιολογική βρώμη ολικής άλεσης, φρέσκα λαχανικά, αγνό ελαιόλαδο και κουρκουμά, βραβεύτηκε στα Best Launching Awards 2022, στο πλαίσιο του 22ου Συνεδρίου Marketing & Πωλήσεων, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του οικονομικού περιοδικού The Business Review, αλλά και των οργανισμών ΣΒΕ, ΕΒΕΑ, ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ΣΕΛΠΕ.

 

Το βραβείο Καλύτερου Λανσαρίσματος 2022 για το Μπιφτέκι Ελαιοπουλάκι® παρέδωσε ο κ. Άγγελος Τσαβδάρης, Πρόεδρος του Ελληνο-Ινδικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Οικονομίας, στην κα Ειρήνη Χαλκιά, Marketing Manager της Αγγελάκης ΑΕ.

Η κα Ειρήνη Χαλκιά δήλωσε σχετικά με τη νέα βράβευση: «Είναι μεγάλη χαρά για όλους μας στην Αγγελάκης που το νέο χειροποίητο μπιφτέκι με βρώμη και φρέσκα λαχανικά είναι ανάμεσα στα καλύτερα λανσαρίσματα του 2021-2022, μιας ιδιαίτερα απαιτητικής χρονιάς! Στην Αγγελάκης επενδύουμε σταθερά στην έρευνα και ανάπτυξη με σκοπό την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών και στον σύγχρονο τρόπο ζωής. Το νέο μπιφτέκι με βρώμη από Ελαιοπουλάκι είναι κατάλληλο και για όσους ακολουθούν μια διατροφή χωρίς γλουτένη και συνδυάζει την ευκολία και την ταχύτητα με τη νοστιμιά και τη θρεπτική αξία. Ευχαριστούμε πολύ!».

Μπιφτέκι κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι

Το Μπιφτέκι κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι, χωρίς συντηρητικά, αποτελεί ένα πλήρες, ισορροπημένο γεύμα που συνδυάζει τη ζωική πρωτεΐνη με τις φυτικές ίνες, τα καλά λιπαρά του ελαιόλαδου και τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του κουρκουμά με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχει το κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι®.  Μέσα σε λίγους μήνες κέρδισε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και έχει ήδη διακριθεί για τα ποιοτικά και διατροφικά του χαρακτηριστικά στη Sial Innovation 2020 και στα Healthy Diet Awards 2021 – με χρυσό βραβείο στην κατηγορία τροφίμων «Free From or Low» και με ασημένιο βραβείο στην κατηγορία των Ειδικών Γευμάτων.

 

You might also like