Έλληνες Παραγωγοί στο RetrO GastrO

Το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Απριλίου 2022

Το εστιατόριο RetrO GastrO φέρνει σε άμεση επαφή τον Έλληνα παραγωγό με τα προϊόντα του και τον τελικό αποδέκτη – καταναλωτή. Μέσα από τα 2ήμερα των Ελλήνων παραγωγών καλωσορίζει στον χώρο του  ένα πραγματικό δυνατό στοιχείο της Ελλάδας, τους ίδιους τους παραγωγούς τροφίμων και καρπών της γης που μας περιβάλλει.

 

2 & 3 Απριλίου – Σάββατο και Κυριακή με μία μικρή έκθεση στον χώρο μας αλλά και πιάτα μαγειρεμένα με τα προϊόντα των παραγωγών όπως εμείς μαζί με τους ίδιους τα διαλέξαμε και σας τα προτείνουμε. Θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε και κάποιους από αυτούς από κοντά και να δείτε ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης της πρώτης ύλης που είναι πραγματικά εξαιρετική στον τόπο μας.

Προϊόντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας και πιάτα με μεράκι και αγάπη από τα χέρια της ομάδας μας  θα σας δώσουν τη δυνατότητα να γευτείτε την πρώτη ύλη σε ένα ιδανικό ταίριασμα με Ελληνικό αμπελώνα.

 

Από τις 13.00 το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι το κλείσιμο του χώρου μας την Κυριακή το βράδυ 2 & 3 Απριλίου θα σας περιμένουμε να γνωριστείτε με τους παραγωγούς και τις γευστικές τους αποδράσεις.

Συμμετέχοντες Παραγωγοί :

  • Κυρίτσογλου Κωνσταντίνος – Σαν άλλοΤε (Ζυμαρικά & Τραχανάς).
  • Άρης Αμαραντίδης – Παλαιωμένα Κρέατα από τη Δράμα.
  • Αντώνης Χάλαρης – Φασιανοί – Φραγκόκοτες.
  • Σπύρος Καραχάλιος – Ρύζια βιολογικά από το Μεσολόγγι.
  • Yummy by Stella – Αλάτι αρωματισμένο με κρασί – λαχανικά – κρέμα Βαλσάμικο και άλειμμα κάστανου.
  • Ιωάννης Τσολομίτης – Ελαιόλαδο – Ελιές καλαμών – Πάστα Ελιάς.
  • Αχιλλέας Γάρμπης – Άγρια και Φρέσκα Μανιτάρια.

Retro Gastro – Funky Taverna / Ηρακλειδών 19Α – Θησείο. Τηλ. κρατήσεων 210 3427 803

You might also like