Νέο “everest exclusive” στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Το δεύτερο, μετά το Golden Hall

Μετά το εμπορικό κέντρο Golden Hall το πρωτοποριακό concept “everest exclusive” έκανε πριν λίγες μέρες την εμφάνιση του στο Αεροδρόμιο της Αθήνας. Πρόκειται για μια αναβαθμισμένη εκδοχή της αγαπημένης streetfood μάρκας η οποία περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες προϊοντικές καινοτομίες.

 

Η σημαντικότερη καινοτομία του “everest exclusive” είναι το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα ζύμης φτιάχνονται με βάση μια συνταγή ζύμης η οποία ωριμάζει για 48 ώρες και ψήνεται πάνω σε πέτρα. Αυτή η ξεχωριστή πρώτη ύλη είναι η βάση για τη δημιουργία μιας μεγάλης ποικιλίας από αλμυρές και γλυκές δημιουργίες, ξεκινώντας από τις διάφορες εκδοχές ψωμιού για ζεστό και κρύο σάντουιτς και για συνταγές pizza, πεινιρλί και γεμιστά κρουασίνια.

Το μενού περιλαμβάνει πρωτότυπες συνταγές, όπως το σάντουιτς με ψητή πάπια και wasabi, καθώς και vegan και vegetarian επιλογές. Η προϊοντική γκάμα συμπληρώνεται από μια σειρά γλυκών και healthy επιλογές σε σαλάτες, γιαούρτια με διάφορα toppings, μπάρες δημητριακών. Μπορείτε να βρείτε το νέο “everest exclusive” στο χώρο των Αφίξεων του Αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος.

 

You might also like