Αγγελάκης: Ασημένιος στα Monde Selection Quality Awards 2022

Για το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι με βρώμη

Το χειροποίητο Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι με βρώμη της Αγγελάκης συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στα Βραβεία Ποιότητας του Διεθνούς Ινστιτούτου Monde Selection και ξεχώρισε ανάμεσα σε προϊόντα από όλο τον κόσμο για την κορυφαία ποιότητα και γεύση του, αποσπώντας το Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία των προϊόντων τροφίμων.

 

Το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι ζυμώνεται με βιολογική βρώμη ολικής άλεσης, φρέσκα λαχανικά, αγνό ελαιόλαδο και κουρκουμά, διατηρώντας αναλλοίωτα όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχει το κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι, ενώ παράλληλα είναι gluten free και αποτελεί ιδανική λύση για όσους ακολουθούν μια διατροφή χωρίς γλουτένη. Ξεχωρίζει γιατί αποτελεί ένα ολοκληρωμένο και ισορροπημένο γεύμα που συνδυάζει ταυτόχρονα τη ζωική πρωτεΐνη, τις φυτικές ίνες, τα καλά λιπαρά του ελαιόλαδου και τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του κουρκουμά.

Το καινοτόμο αυτό προϊόν από την Αγγελάκης έχει ήδη διακριθεί για τα ποιοτικά και διατροφικά του χαρακτηριστικά στη Sial Innovation 2020 και στα Healthy Diet Awards 2021, ενώ πολύ πρόσφατα βραβεύτηκε στα Best Launching Awards 2022 που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του οικονομικού περιοδικού The Business Review.

Τι είναι το Monde Selection

Το Monde Selection, ένα Διεθνές Ινστιτούτο Πιστοποίησης Ποιότητας με έδρα τις Βρυξέλλες, επιβραβεύει, εδώ και 61 χρόνια, καταναλωτικά προϊόντα από όλο τον κόσμο, μέσω μιας ενδελεχούς διαδικασίας αξιολόγησης των οργανοληπτικών τους χαρακτηριστικών, σε συνεργασία με περισσότερους από 80 σεφ βραβευμένους με αστέρια Michelin, οινολόγους διεθνούς φήμης, καθηγητές πανεπιστημίων, διατροφολόγους και άλλους διακεκριμένους επαγγελματίες του κλάδου.

 

You might also like