Εκλογές στον ΣΚΕΑΝΑ

Τετάρτη 27 και Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν στον Σύλλογο Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Νομού Αχαΐας, σε μια εποχή έντονης κινητικότητας στον χώρο της εστίασης αλλά κι αυξημένων προβλημάτων που απαιτούν ισχυρή θεσμική εκπροσώπηση και συλλογική δράση.

 

Οι εκλογές στον ΣΚΕΑΝΑ για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στις Ομοσπονδίες θα διεξαχθούν Τετάρτη 27 και Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 και ώρες από 9:00 π.μ. έως 7:00 μ.μ., στην αίθουσα της ΟΕΒΕΣΝΑ, Αράτου 21, 1ος όροφος.

Η ψηφοφορία θα γίνει με την επίδειξη των παρακάτω εγγράφων: 1) Έγγραφο ταυτοπροσωπίας: Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, 2) Απόδειξη καταστήματος (σε περίπτωση ατομικής επιχείρησης), 3) Καταστατικό (σε περίπτωση εταιρίας) όπου θα φαίνονται τα μέλη της επιχείρησης ή Άδεια λειτουργίας.

Στις εκλογές συμμετέχει ένα μαζικό ψηφοδέλτιο με τίτλο ‘Μαζική Εστίαση’ κι ένας ανεξάρτητος υποψήφιος. Αξίζει να σημειώσουμε οτι ο απερχόμενος πρόεδρος Σπύρος Στεργίου, δεν θα είναι υποψήφιος.

You might also like