Νέα καμπάνια του «Βιολογικού Χωριού»

Με στόχο την αλλαγή του διατροφικού προτύπου

Το Βιολογικό Χωριό, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων βιολογικών προϊόντων στη χώρα μας, με 23 καταστήματα στην Αττική και σύντομα νέα καταστήματα στην Πάτρα και τη Λάρισα, λανσάρει τη νέα του καμπάνια με βασικό μήνυμα «Αλλάζουμε τον κόσμο από τη ρίζα!».

 

Στόχος της εταιρίας είναι να μας προτείνει να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο σήμερα και να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και το περιβάλλον μας. Ξεκινάμε αλλάζοντας τρόπο διατροφής, φροντίζοντας τον εαυτό μας, ενισχύοντας το well-being, χρησιμοποιώντας οικολογικά προϊόντα, συμβάλλοντας στη βιωσιμότητα του πλανήτη.

Μία επίσκεψη σε ένα Βιολογικό Χωριό αποτελεί, σύμφωνα με την καμπάνια, ένα ταξίδι προς την αλλαγή. Ταυτόχρονα αποτελεί εισαγωγή  σε μία ολιστική φιλοσοφία, μια στάση ζωής που πρεσβεύει η εταιρεία μέσα από τα 23 καταστήματα του δικτύου της, αλλά και μέσα από τους 6.500 πιστοποιημένους κωδικούς βιολογικών, vegan, gluten free, sugar free και οικολογικών προϊόντων.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του Βιολογικού Χωριού προτείνει στους πελάτες του  προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας αλλά και μία πλήρη γκάμα προϊόντων ειδικής διατροφής, βοηθώντας το να εντάξει την υγιεινή διατροφή στην καθημερινότητά του.


Καταστήματα υπάρχουν σε : Αγ. Παρασκευή, Άλιμος, Αμπελόκηποι, Βούλα, Βριλήσσια, Γαλάτσι, Γλυφάδα, Γλυφάδα κέντρο, Δροσιά, Ηλιούπολη, Κολωνάκι, Λυκόβρυση, Μαρούσι, Νέα Ερυθραία, Νέο Ηράκλειο, Νέα Σμύρνη, Ομόνοια, Π. Φάληρο, Πειραιάς, Πειραιάς κέντρο, Περιστέρι, Χολαργός, Ψυχικό.

 

You might also like