Καμπάνια από το αντικολλητικό χαρτί SANITAS

Νέα στρατηγική για εύκολο μαγείρεμα

H νέα καμπάνια της SANITAS για το SANITAS αντικολλητικό χαρτί, μέσα από τη δοκιμασία της προετοιμασίας του φαγητού και του γλυκού για ένα παιδικό πάρτι… μέσα δηλαδή από το γνωστά αθλήματα της… «Ταψιμαχίας» ή του «Χόκεϊ επί… φούρνου» μάς δείχνει πόσο σημαντικό είναι στον καθημερινό μας πρωταθλητισμό να έχουμε δίπλα μας δυνατούς συμμάχους και προϊόντα-πρωταθλητές.

 

Όπως διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο Τύπου: «Το SANITAS αντικολλητικό χαρτί, σας γλιτώνει χρόνο με τα πρακτικά έτοιμα κομμένα φύλλα του και με τις αντικολλητικές του ιδιότητες φροντίζει οι παρασκευές σας να σερβίρονται εύκολα, ενώ τα σκεύη σας να παραμένουν καθαρά. Έτσι κάνει το μαγείρεμα και το ψήσιμο ακόμη πιο νόστιμο, ακόμη πιο υγιεινό, ακόμη πιο απλό, ακόμη… καλύτερο!

Αυτό είναι άλλωστε και το πνεύμα της νέας στρατηγικής SANITAS που εκφράζει το σύνθημα “όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα”, τόσο τα προϊόντα μέσα από τη διαρκή έρευνα και καινοτομία όσο και η καθημερινότητά μας στο σπίτι, στο μαγείρεμα, στο καθάρισμα, στην αποθήκευση των τροφίμων, αλλά και εν τέλει ο πλανήτης μας μέσα από τη φροντίδα για το περιβαλλοντικό και κοινωνικό μας αποτύπωμα».

You might also like