Έρχεται το Nomads Athens, στην Ερμού

Gastro pub και συναυλιακός χώρος με έμφαση στις μπίρες

Μπαράζ νέων αφίξεων στο τέλος της Ερμού όπου η καλοκαιρινή σεζόν θα σημαδευτεί από την είσοδο νέων εστιατορίων σε μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της Αθήνας. Νέα άφιξη η μπιραρία- εστιατόριο Nomads Athens.

 

Το Nomads Athens (Ερμού 135) είναι ένα νέο resto pub στην καρδιά της Αθήνας που ήρθε για να ταξιδεύσει τους Αθηναίους και τους επισκέπτες στον κόσμο της μπίρας και της μουσικής. Το ισόγειο και το υπόγειο ενός νεοκλασικού κτιρίου στην οδό Ερμού (ο πρώτος όροφος λειτουργεί ως τουριστικό κατάλυμα υπό την επωνυμία Ether Lofts)  μετατράπηκε σε ένα στέκι με αμερικανικές και αγγλικές επιρροές και industrial στοιχεία. Στον δεύτερο χώρο του Nomads Athens θα πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση συναυλίες μουσικών συγκροτημάτων.

 

Όπως μας είπε ένας εκ των ιδιοκτητών του χώρου, ο Γιώργος Παλιούρας, «Το μενού μας είναι πλήρως επικαιροποιημένο με ζυθοποιίες, ξεκινώντας από τις πιο απλές συνταγές μέχρι τις πιο εξειδικευμένες… για τους λάτρεις της μπύρας σε συνδυασμό με πολύ ιδιαίτερα πιάτα εστιασμένα σε γεύσεις barbeque που πολλοί θα αγαπήσουν».


Τα εγκαίνια του καταστήματος έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 7 Μαΐου. 

You might also like