Νέα brand καμπάνια της McDonald’s ως εργοδότης

Με επίκεντρο την αξία της αποδοχής, σε μια προσπάθεια να ...βρεθούν εργαζόμενοι

Η αλυσίδα εστιατορίων McDonald’s απευθύνεται στο ευρύ κοινό μέσα απο μια καμπάνια για την προσέλκυση εργαζομένων σε μια εποχή κατά την οποία κλάδοι όπως η εστίαση και ο τουρισμός αναζητούν εργαζόμενους για να καλύψουν χιλιάδες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, κενές θέσεις εργασίας.

 

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε η εταιρία με αφορμή τη συγκεκριμένη καμπάνια προσέλκυσης εργαζομένων κι ανάδειξης του προφίλ της, «Η McDonald’s είναι ένα από τα πιο φιλόξενα και δημοκρατικά brand στον κόσμο. Καθώς διαθέτει παγκόσμια παρουσία, η αποδοχή βρίσκεται στον πυρήνα της δράσης της, όσον αφορά τους ανθρώπους, το φαγητό και την κουλτούρα. Η ραχοκοκαλιά του brand είναι η δέσμευση σε ένα σύνολο βασικών αξιών, που ορίζουν την ταυτότητά του και τον τρόπο που λειτουργούν η επιχείρηση και τα εστιατόρια. Οι αξίες αυτές είναι η Εξυπηρέτηση, η Αποδοχή, η Ακεραιότητα, η Κοινότητα και η Οικογένεια».

Εργασιακά δεδομένα στην McDonald’s

Η McDonald’s και η Premier Capital Ελλάς (διαχειρίστρια των εστιατορίων McDonald’s στην Ελλάδα) αγκαλιάζουν ανθρώπους κάθε γένους ή φυλής, ηλικίας ή κοινωνικού υπόβαθρου. Περισσότεροι από 1.100 άνθρωποι εκπαιδεύονται και εργάζονται στα 26 εστιατόρια McDonald’s στην Ελλάδα. Πάνω από το 45% των επικεφαλής τμημάτων είναι γυναίκες, 13% προέρχεται από ξένη χώρα, ενώ 62% των εργαζόμενων είναι ηλικίας κάτω των 29 ετών. Όλοι έχουν εξαιρετικές ευκαιρίες εξέλιξης καθώς το 47% των θέσεων στα κεντρικά γραφεία καλύπτονται από εργαζομένους που προέρχονται από τα εστιατόρια.

Η νέα brand καμπάνια παρουσιάζει τις δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης που προσφέρονται στα εστιατόρια McDonald’s, ενώ εστιάζει στις αξίες του brand, την αποδοχή και την ακεραιότητα. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να γίνουν μέλη της οικογένειας McDonald’s. Η καμπάνια δημιουργήθηκε από τη DDB Athens και περιλαμβάνει τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ, digital και υπαίθρια διαφημιστική εκστρατεία και υλικά επικοινωνίας εντός των εστιατορίων.


Μπορείτε να δείτε την ταινία εδώ και να μάθετε περισσότερα για την καμπάνια εδώ.

You might also like