Επαγγελματική λύση UVnano Filter Box της LG

Για τον έλεγχο της ποιότητας του αέρα σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG), καινοτομεί στον τομέα του κλιματισμού και της θέρμανσης, προσφέροντας τη δυνατότητα για καθαρό αέρα και ασφαλές περιβάλλον σε κάθε επαγγελματική εγκατάσταση συστημάτων κλιματισμού, με το LG Duct UVnano Filter Box.

 

Με τα τελευταία χρόνια να έχουν φέρει μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας, όπως ο COVID-19, η σημασία της ποιότητας του εσωτερικού αέρα κάθε χώρου έχει γίνει καθημερινή προτεραιότητα. Η τάση για βελτίωση των εσωτερικών συνθηκών σε ένα χώρο δεν σχετίζεται μόνο με την άνεση, αλλά και με την ασφάλεια στους επαγγελματικούς χώρους.

Το LG Duct UVnano Filter Box είναι μια νέα επιλογή για μονάδες αεραγωγών μεσαίας στατικής πίεσης, που στοχεύει στον καθαρισμό του εσωτερικού αέρα και στη βελτίωση της ποιότητας του, για υγιεινή και ασφαλή ατμόσφαιρα σε κάθε επαγγελματικό χώρο ή κατάστημα, φροντίζοντας τους ανθρώπους που κινούνται σε αυτόν.

Το UVnano Filter Box διαθέτει τρία στάδια «ασφαλείας» στο φιλτράρισμα του αέρα: προ-φίλτρο, που παγιδεύει μεγαλύτερα σωματίδια σκόνης, UVnano LED[1] το οποίο απολυμαίνει το προ-φίλτρο, ώστε να λειτουργεί άψογα και φίλτρο ePM1 50%.

Το προφίλτρο δεν χρειάζεται αντικατάσταση και μπορεί να πλυθεί και να επαναχρησιμοποιηθεί, ενώ για το φίλτρο ePM1 50%  υπάρχει ένδειξη αντικατάστασης από το ενσύρματο τηλεχειριστήριο, όταν αυτό χρειάζεται αλλαγή.


[1] Από δοκιμή που διενήργησε η TÜV Rheinland, σε συμμόρφωση με το πρότυπο ISO 20743:2007, πιστοποιήθηκε ότι η λειτουργία UVnano LED απομακρύνει τον χρυσίζοντα σταφυλόκοκκο, τον επιδερμικό σταφυλόκοκκο και την Κλεμπσιέλλα της πνευμονίας σε ποσοστό 99,99%. Τα αποτελέσματα της δοκιμής δεν σημαίνουν ότι ο αέρας που απελευθερώνεται είναι χωρίς βακτήρια σε ποσοστό 99,99%. Η αποτελεσματικότητα της απομάκρυνσης βακτηρίων ενδέχεται να διαφέρει σε πραγματικές συνθήκες.
You might also like