Η AS HELLAS Στην Anuga FoodTec

Συνεχίζει την ανελλιπή της παρουσία εδώ και μια δεκαετία

Η AS HELLAS, συνεχίζοντας την ανελλιπή της παρουσία εδώ και μια δεκαετία, συμμετείχε στην Anuga FoodTec 2022, τη σημαντικότερη εμπορική έκθεση για την Τεχνολογία Τροφίμων στον κόσμο.

 

Στο διάστημα 26-29 Απριλίου, παρουσίασε μαζί με τις άλλες σημαντικές εταιρίες του κλάδου, τις εξελίξεις και τις καινοτομίες στη παραγωγική διαδικασία υγρών τροφίμων. Πολλοί φίλοι, πελάτες και συνεργάτες, επισκέφτηκαν το περίπτερο της εταιρίας για να συζητήσουν λύσεις σε θέματα ενεργειακής απόδοσης, μείωσης της κατανάλωσης πόρων, και αποδοτικότητας των παραγωγικών τους μονάδων, αλλά και για να συζητήσουν νέες επενδύσεις σε αυτόν τον τόσο σημαντικό τομέα.

Η Ψηφιοποίηση και η χρήση των δεδομένων  της παραγωγής, η μείωση του κόστους και η βιωσιμότητα, ήταν μεταξύ των  βασικών θεμάτων της έκθεσης γύρω από τα οποία έγιναν και οι περισσότερες συζητήσεις.

Μετά από τρία χρόνια περιορισμών που επιβλήθηκαν από την πανδημία, ήταν μια συναρπαστική εβδομάδα! Το επόμενο ραντεβού κλείσθηκε για τις 10-23 Μαρτίου 2024. Η AS HELLAS θα είναι και πάλι εκεί!

You might also like