Ξεκίνησε το MyMcDonald’s Rewards

Πρόγραμμα επιβράβευσης των McDonald’s στο mobile app

Η McDonald’s στην Ελλάδα συνεχίζει το ταξίδι της ψηφιακής καινοτομίας κι αυτή τη φορά λανσάρει ένα νέο πρόγραμμα επιβράβευσης με τίτλο “MyMcDonald’s Rewards”, με το οποίο η McDonald’s φιλοδοξεί να προσφέρει μεγαλύτερη αξία, διασκέδαση και ευκολία στους πελάτες της.

 

Με το “MyMcDonalds Rewardsοι πελάτες συλλέγουν πόντους σε κάθε αγορά των αγαπημένων τους προϊόντων McDonald’s, και τους εξαργυρώνουν με απολαυστικές ανταμοιβές. Το πρόγραμμα επιβράβευσης είναι διαθέσιμο αποκλειστικά μέσω του McDonald’s app. Η διαδικασία είναι απλή. Ο πελάτης κατεβάζει δωρεάν το McDonalds app και κάνει εγγραφή για να αποκτήσει την ψηφιακή κάρτα με τον προσωπικό QR code.

Σκανάρει τον κωδικό σε κάθε αγορά στα εστιατόρια McDonald’s (στο ταμείο, στο kiosk αυτόματης παραγγελίας ή στο Drive Thru) για να συλλέγει πόντους. Σκανάροντας την ψηφιακή κάρτα, κάθε εγγεγραμμένος χρήστης συλλέγει 10 πόντους για κάθε ευρώ αγορών. Μέχρι τις 6 Ιουνίου, οι χρήστες θα ανταμείβονται με διπλάσιους πόντους σε κάθε αγορά τους.  Οι ανταμοιβές είναι διαθέσιμες στην ενότητα “MyM” του McDonald’s app και οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την ανταμοιβή που θέλουν ανάλογα με τους πόντους που έχουν συγκεντρώσει.

You might also like