Ξεκινάει το Rise Management Trainee

Πρόγραμμα καριέρας από την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Το πρόγραμμα Rise Management Trainee της Coca-Cola Τρία Έψιλον θα δέχεται αιτήσεις ενδιαφερομένων  μέχρι τις 30 Ιουνίου.

 

Το Πρόγραμμα Rise Management Trainee, για περισσότερα από 30 χρόνια, δίνει τη δυνατότητα σε νέους με ταλέντο και όρεξη για μάθηση να διευρύνουν τις γνώσεις στο αντικείμενό τους με βάση τις πιο σύγχρονες εξελίξεις της αγοράς, να αποκτήσουν εξειδίκευση στον τομέα τους και να καλλιεργήσουν περαιτέρω ένα φάσμα δεξιοτήτων, όπως η προσαρμοστικότητα, η ομαδικότητα και οι ηγετικές ικανότητες.

Ο νέος κύκλος του προγράμματος, απευθύνεται σε νέους επαγγελματίες που διαθέτουν εργασιακή εμπειρία έως 4 έτη και αφορά θέσεις στα εμπορικά τμήματα της εταιρείας, σε τμήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς και σε υποστηρικτικά τμήματα, όπως το Οικονομικό και η Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η Κωνσταντίνα Μπάρκα, Διευθύντρια People & Culture της Coca-Cola Τρία Έψιλον δήλωσε:  «Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον αναζητάμε συνεχώς νέους ανθρώπους με ταλέντο και πάθος για εξέλιξη, για να τους προσφέρουμε ένα δυνατό ξεκίνημα στην καριέρα τους σε ένα βραβευμένο και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον. Το πρόγραμμα Rise Management Trainee παρέχει ταχεία εξέλιξη, καθοδήγηση και εφόδια σε νέους επαγγελματίες για να αναπτύξουν τα ταλέντα τους και να χτίσουν την επαγγελματική πορεία που ονειρεύονται».

Οι Rise Management Trainees που θα επιλεγούν θα ενταχθούν ομαλά στην εταιρεία μαθαίνοντας από κοντά την καθημερινή λειτουργία και δραστηριότητα των τμημάτων της, θα εμπλακούν σε διεθνή και εγχώρια projects με βάση ένα απόλυτα εξατομικευμένο πλάνο ανάπτυξης, και θα εξελιχθούν σταδιακά αναλαμβάνοντας ηγετικές αρμοδιότητες, ώστε να αποτελέσουν ενεργά μέλη των ομάδων στις οποίες θα ενταχθούν.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος και με βάση το πλάνο καριέρας τους θα εξελιχθούν σε οργανικές θέσεις μέσα στην εταιρεία σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και στις υπόλοιπες χώρες όπου έχει παρουσία ο Όμιλος Coca-Cola HBC.

You might also like