Έρχεται το Indie Brew Fest 2022, στις 18 & 19 Ιουνίου

Nέες ελληνικές μικροζυθοποιίες στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουνίου, νέες ελληνικές μικροζυθοποιίες έρχονται να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία ποιοτικού ζύθου σε όλους τους λάτρεις της μπίρας, στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης. Η μεγάλη ποικιλία και ξεχωριστή ποιότητα των Alea Brewing Co, Sourmena Brew, Paragon Brewery, Midnight Circus, Mustaki Nomad, 33 Brewing και άλλων πολλών, θα ικανοποιήσουν ως και τους πιο απαιτητικούς ζυθοπότες στο πλαίσιο του Indie Brew Fest 2022.

 

Για δύο μέρες η μπίρα – που είναι και ο πρωταγωνιστής του Indie Brew Fest 2022– θα ρέει άφθονη, ενώ οι καλύτερες street food επιλογές από Tarantino, Peace by peas και Raclettistas, θα είναι εκεί για να τη συνοδεύουν. Το line up του 2ήμερου εμπλουτίζεται με το merch των microbreweries, μεταξοτυπίες σε t-shirts, tote bags και μικρό-αντικείμενα διαφόρων ελληνικών brands, αλλά και τον εκδοτικό οίκο Brainfood με πολλές επιλογές σε μουσικά βιβλία & comics.

Το Pop Up Store της Αγοράς θα φιλοξενεί τα Hazelrey Vintage & The Nook Concept με ιδιαίτερα vintage ρούχα, κοσμήματα & ethical home-decor. Και για τους φίλους των comics, από απλούς αναγνώστες που αναζητούν νέα ενδιαφέροντα αναγνώσματα, μέχρι φανατικούς συλλέκτες, το καλοκαιρινό Comicdom Bazaar την Κυριακή μέχρι τις 21.00, θα γίνει αφορμή να ψάξουν, να διαβάσουν και να ανακαλύψουν χιλιάδες τίτλους από comics και related items.

Με πολλή μουσική, comics και διασκέδαση, το Indie Brew Fest είναι ο ιδανικός προορισμός σας για το Σαββατοκύριακο. Σας προσκαλεί να συναντηθείτε με τις παρέες σας και -με μια μπίρα στο χέρι- να καταστρώσετε τα σχέδια των καλοκαιρινών σας διακοπών. Τη διοργάνωση του φεστιβάλ έχει αναλάβει η ομάδα του Impact Hub Athens.


Ο χώρος της Αγοράς (Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη) είναι ανοιχτός και προσβάσιμος σε όλες/ους – αμαξίδια, κατοικίδια, μικρούς & μεγάλους. Είσοδος ελεύθερη. Σάββατο 18/06 17.00 – 00.00 & Κυριακή 19/06 14.00 – 00.00

You might also like