Νέος ‘Μπαρμπαδήμος’ στο Παλαιό Φάληρο

Επεκτείνεται στο Αεροδρόμιο Σπάτων και τη Σαντορίνη η εταιρία ψητοπωλείων

Η εταιρεία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Στάθη ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τα κεμπαπτζίδικα ‘Μπαρμπαδήμος’ δημιούργησε νέο κατάστημα στο Παλαιό Φάληρο επί της οδού Αχχιλέως 106 (κεντρική φωτογραφία).

 

Πρόκειται για το δεύτερο κατάστημα στο λεκανοπέδιο μετά από το κατάστημα του Πειραιά (Γεωργίου Θεοτόκη 2 και Σαχτούρη) για την αλυσίδα που αυτό το διάστημα βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης μετά από τις σημαντικές μετοχικές αλλαγές που προέκυψαν το 2020 και έφεραν τον Αλ. Στάθη μόνο πλέον στο τιμόνι της εταιρίας.

Η ‘Μπαρμποδήμος’ θα έχει σύντομα νέο το νέο κατάστημα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το οποίο θα αναπτυχθεί με τη μέθοδο franchise από πολυεθνική εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης με αποκλειστική ειδίκευση στα αεροδρόμια.

Ο Αλέξανδρος Στάθης μας ενημέρωσε ότι αυτό το διάστημα βρίσκεται στα σκαριά και η νέα επένδυση της εταιρίας στη Σαντορίνη. Η Μπαρμπαδήμος θα αναπτύξει ένα νέο ιδιόκτητο κατάστημα στο Κυκλαδίτικο νησί, η έναρξη λειτουργίας του οποίου έχει προγραμματιστεί για το τέλος της φετινής τουριστικής περιόδου. «Θα μπούμε στην αγορά της Σαντορίνης τον Σεπτέμβριο, αφού πρώτα ολοκληρώσουμε την επένδυσή μας και ‘στρώσει’ η κουζίνα μας. Δεν θα βιαστούμε…» μας είπε ο Αλ. Στάθης.

You might also like