Κυκλοφόρησε το 39ο τεύχος του κλαδικού περιοδικού για την εστίαση με αφιέρωμα στα φυτικά προϊόντα που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες της εστίασης. Στο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε επίσης ένα ειδικό θέμα για την ελληνική οινοποιητική βιομηχανία, με αφορμή την κλαδική έκθεση Οινόραμα που πραγματοποιήθηκε φέτος στο Ζάππειο Μέγαρο, ύστερα από την πανδημία. Στην κεντρική συνέντευξη του περιοδικού, η Μαρία Λόη, η διάσημη στις ΗΠΑ Ελληνίδα μαγείρισσα κι επιχειρηματίας.
Περιεχόμενα τεύχους
NEWS
Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση
FOOD
Νέα προϊόντα διατροφής
BEVERAGE
Το μπαρ και η κάβα στη σύγχρονη εστίαση
TECH
Εξοπλισμός & πληροφορική
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Απρόβλεπτες …κουζίνες: Πόλεμος και ακρίβεια
– Κρέας κι εστίαση: Εποχή των … απειλών
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Μαρία Λόη: Οι Αμερικανοί έμαθαν να τρώνε …έξω
ΚΟΥΖΙΝΑ
Λέσχη ‘Ακρόπολις’: Ετοιμάζει βαλίτσες για …Ντιζόν
– Θεσσαλονίκη: Γαστρο…πόλη της Unesco
– Δημήτρης Παπαδόπουλος, σεφ: «Όχι άλλο σνίτσελ…»
– Νέα concepts: Υπέροχες ιδέες στην κουζίνα και το …ταμείο
ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Φυτικά προϊόντα στην εστίαση – ‘Η εστίαση θα δείξει τον ‘πράσινο’ δρόμο
– Εταιρείες & προϊόντα στην κατηγορία vegan
– Πρασινίζουν τα μενού & πληθαίνουν οι επιλογές
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Ασφάλεια εργασίας: Υποτιμημένος παράγοντας Κόστους
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Κερδίζει διεθνείς αγορές το ελληνικό κρασί
– Γ. Παρασκευόπουλος: «Δεν ξέρω το κοστολόγιό μου για το 2022»
RESTRO
Κοτοπουλάδικο Κοταρού
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δύο συνταγές των Ωμέγα Masterclass και του σεφ Αλέξανδρου Πατρινού
ΒΙΒΛΙΟ
An unapologetic cookbook των Joshua Weissman & Ralph Smith