Κυκλοφόρησε το 39ο τεύχος του Grill

Τεύχος Μαρτίου- Απριλίου 2022

Κυκλοφόρησε το 39ο τεύχος του κλαδικού περιοδικού για την εστίαση με αφιέρωμα στα φυτικά προϊόντα που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες της εστίασης. Στο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε επίσης ένα ειδικό θέμα για την ελληνική οινοποιητική βιομηχανία, με αφορμή την κλαδική έκθεση Οινόραμα που πραγματοποιήθηκε φέτος στο Ζάππειο Μέγαρο, ύστερα από την πανδημία. Στην κεντρική συνέντευξη του περιοδικού, η Μαρία Λόη, η διάσημη στις ΗΠΑ Ελληνίδα μαγείρισσα κι επιχειρηματίας.

Περιεχόμενα τεύχους

 

NEWS

Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση

FOOD

Νέα προϊόντα διατροφής

BEVERAGE

Το μπαρ και η κάβα στη σύγχρονη εστίαση

TECH

Εξοπλισμός & πληροφορική

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απρόβλεπτες …κουζίνες: Πόλεμος και ακρίβεια

– Κρέας κι εστίαση: Εποχή των … απειλών

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Λόη: Οι Αμερικανοί έμαθαν να τρώνε …έξω

ΚΟΥΖΙΝΑ

Λέσχη ‘Ακρόπολις’: Ετοιμάζει βαλίτσες για …Ντιζόν

– Θεσσαλονίκη: Γαστρο…πόλη της Unesco

– Δημήτρης Παπαδόπουλος, σεφ: «Όχι άλλο σνίτσελ…»

– Νέα concepts: Υπέροχες ιδέες στην κουζίνα και το …ταμείο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Φυτικά προϊόντα στην εστίαση – ‘Η εστίαση θα δείξει τον ‘πράσινο’ δρόμο

– Εταιρείες & προϊόντα στην κατηγορία vegan

– Πρασινίζουν τα μενού & πληθαίνουν οι επιλογές

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ασφάλεια εργασίας: Υποτιμημένος παράγοντας Κόστους

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Κερδίζει διεθνείς αγορές το ελληνικό κρασί

– Γ. Παρασκευόπουλος: «Δεν ξέρω το κοστολόγιό μου για το 2022»

RESTRO

Κοτοπουλάδικο Κοταρού

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Δύο συνταγές των Ωμέγα Masterclass και του σεφ Αλέξανδρου Πατρινού

ΒΙΒΛΙΟ

An unapologetic cookbook των Joshua Weissman & Ralph Smith

You might also like