Ξεκίνησε το Brown Beach Chalkida

Νέα εμπειρία φιλοξενίας και διασκέδασης, στην παραλία του Αγίου Μηνά

Ξεκίνησε πριν μερικές ημέρες τη λειτουργία του το Brown Beach Chalkida με 119 δωμάτια και bungalows και κυκλαδίτικη αισθητική. Μόλις μια ώρα από την Αθήνα, στην παραλία του Αγίου Μηνά, με εύκολη πρόσβαση όχι μόνο από την πρωτεύουσα αλλά και από οποιοδήποτε σημείο της ηπειρωτικής χώρας,  υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης και αποσυμπίεσης σε ζευγάρια και οικογένειες.

 

Η αμμώδης υπέροχη παραλία λίγα βήματα από το ξενοδοχείο, η μεγάλη πισίνα και το poolbar, τα γήπεδα τένις, ο χώρος για massage treatments και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι  αποπνέουν νησιώτική αύρα. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του ξενοδοχείου είναι τα μοντέρνα και άνετα δωμάτια με ευρύχωρο μπαλκόνι, από όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη θέα στην πισίνα ή στη θάλασσα, πάνω σε μια αιώρα.

Την ίδια στιγμή το Brown Beach Chalkida, αποτελεί ριζική ανακαίνιση του ξενοδοχείου Pelagos, με την υπογραφή του αρχιτεκτονικού γραφείου Urban Soul Project. Το ελληνικό καλοκαίρι, η αίσθηση της ζεστής αμμουδιάς και του ήλιου αποδόθηκαν στο έπακρο στην αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου, με την επιλογή υλικών όπως ξύλο, μάρμαρο, υφαντά, κεραμικά και χρώματα βγαλμένα από τη φύση. Ενώ, τη διαφορά κάνουν οι χαρακτηριστικές πινελιές των γεωμετρικών μοτίβων από δωρικούς κίονες και οι μαρμάρινες λεπτομέρειες που παντρεύουν την κληρονομιά της αρχαίας ελληνικής παράδοσης με τη μοντέρνα αισθητική.

Συνεχίζει το πλάνο της η Brown Hotels

Μετά το Brown Beach Chalkida και συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία, η αλυσίδα Brown Hotels αναμένεται να εγκαινιάσει στο προσεχές μέλλον ακόμη δύο ξενοδοχεία στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, αλλά και ακόμη ένα resort στη γειτονική Ερέτρια, το Brown Beach Eretria. Το επενδυτικό της πλάνο για την επόμενη τριετία περιλαμβάνει συνολικά 42 ξενοδοχεία και resorts, τα οποία ήδη βρίσκονται στο στάδιο της κατασκευής ή της ανάπτυξης.

You might also like