Τα Goody’s Burger House στήριξαν το Athens Pride 2022

«Σύνθημά μας, η αγάπη», το μήνυμα των εστιατορίων

Ως χορηγός του Athens Pride 2022 «Άνευ Όρων» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η αγαπημένη μάρκα γιορτάζει τη διαφορετικότητα όλο τον Ιούνιο, διαθέτοντας στα καταστήματά της τα πολύχρωμα limited edition Pride Burgers. Επιπλέον, στήριξε τους εθελοντές της διοργάνωσης, ενώ έδωσε το παρών και στη μεγάλη παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

 

Τα Goody’s Burger House στηρίζουν διαχρονικά τη διαφορετικότητα, ενώνοντας τη φωνή τους με όλους όσοι διεκδικούν το δικαίωμα σε έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς διακρίσεις, χωρίς εκφοβισμό. Το εντυπωσιακό άρμα των Goody’s Burger House έδωσε το ρυθμό ξεσηκώνοντας το κοινό της πολύχρωμης πορείας, ενώ η παρέλαση ζωντάνεψε ακόμα περισσότερο από τα αμέτρητα πλακάτ που μετέφεραν μηνύματα αγάπης και δημιουργήθηκαν μέσα από το ειδικά σχεδιασμένο site www.sinthimaagapis.gr.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου που δημοσίευσε η εταιρία με την ευκαιρία του Athens Pride 2022 αναφέρεται σχετικά: «Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, τα Goody’s Burger House ενισχύουν με κάθε τρόπο τον έντονο χαρακτήρα της μεγάλης αυτής γιορτής, η οποία αποδεικνύει ότι η αγάπη έχει πάντα τον τρόπο να ενώνει τους ανθρώπους».

You might also like