Νέα κάρτα πιστότητας από την KRIVEK

Πρόκειται για την Bios Club Card

Το καινοτόμο κατάστημα Βιός της KRIVEK GROUP OF COMPANIES λανσάρει την κάρτα πιστότητας Bios Club Card στοχεύοντας στην επιβράβευση των πιστών πελατών του, αλλά και στην προσέλκυση νέων. Εκδίδεται, δωρεάν γρήγορα και εύκολα με μια απλή αίτηση και χρησιμοποιείται στο φυσικό κατάστημα Βιός, αλλά και στο ebios.gr. Οι πόντοι συγκεντρώνονται με κάθε αγορά, προστίθενται και εξαργυρώνονται μόλις συμπληρωθούν 200.

 

Οι κάτοχοι της Bios Club Card θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε εβδομαδιαίους διαγωνισμούς και κληρώσεις με επιβράβευση και αύξηση των πόντων. Το κατάστημα Βιός εγκαινιάστηκε το Σεπτέμβρη του 2021 στις Γούβες Ηρακλείου Κρήτης και σε ένα χώρο 200 τ.μ περιλαμβάνει 1500 κωδικούς, σε κρέας και θαλασσινά νωπά και κατεψυγμένα, με την εγγύηση των εταιριών του ομίλου KRIVEK, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τυποποιημένα τρόφιμα, τυριά και αλλαντικά, είδη ψυγείου, αρτοσκευάσματα.

Στο διαδικτυακό κατάστημα ebios.gr διατίθενται κατηγοριοποιημένα όλα τα βασικά είδη αλλά και για τους οπαδούς της υγιεινής διατροφής (χωρίς ζάχαρη, χωρίς αλάτι) της ειδικής διατροφής (χωρίς λακτόζη ή γλουτένη) , της απαιτητικής διατροφής (high protein, low fat). Το ebios.gr διαθέτει ιδιόκτητο στόλο, ώστε να διανέμει αυθημερόν όλα τα είδη στην ευρύτερη περιοχή Ηρακλείου Κρήτης. Συνεργάζεται με εταιρίες courier για πανελλαδική διανομή προϊόντων εκτός ψυγείου, ενώ παρέχει όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής.

You might also like