«Νάτσος Λίμπρε» από το Μπαρ Μπεε Κιου

Νέο μπέργκερ με γεύσεις Μεξικού, από τη γνωστή αλυσίδα

Γεύσεις και αρώματα Μεξικού έρχεται να μας δώσει το νέο λαχταριστό Μπιφτεκόψωμο του Μήνα του Μπαρ Μπεε Κιου με το όνομα «Νάτσος Λίμπρε». Το αγαπημένο στέκι της πόλης για μπέργκερ καλωσορίζει στο μενού του «Μπιφτεκόψωμο του Μήνα», μία γευστική πρόταση με άρωμα Μεξικού που θα ξεχωρίσει και θα αγαπηθεί από το κοινό.

 

Το Νάτσος Λίμπρε είναι μία μοναδικά εμπνευσμένη συνταγή με χειροποίητο μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά τυλιγμένο σε τορτίγια με τυρί τσένταρ, smashed αβοκάντο, pulled pork με πιπεριές και sweet τσίλι σως, Pico de Gallo, sour cream και  fajita με pulled pork στην κορυφή. Η απόλαυση απογειώνεται με νάτσος με τσένταρ σως και Pico de Gallo που συνοδεύουν το μπέργκερ.

Το Νάτσος Λίμπρε, που πήρε το όνομα του από  τη μεξικάνικη ελεύθερη πάλη (lucha libre), αποτελεί μία πρωτότυπη γεύση που έρχεται να συμπληρώσει μία μεγάλη σειρά ξεχωριστών Μπιφτεκόψωμων που έχει ήδη λατρέψει το κοινό του Μπαρ Μπεε Κιου. Το Μπιφτεκόψωμο Νάτσος Λίμπρε θα είναι διαθέσιμο στο μενού όλων των καταστημάτων Μπαρ Μπεε Κιου για όλο το μήνα Ιούνιο.

You might also like