Gran Paulista και La Reserva από την Lavazza  

Νέα προϊόντα από τη ιταλική εταιρία στην ελληνική αγορά

Η Lavazza εμπλούτισε πρόσφατα τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα με δύο εξαιρετικά υψηλής ποιότητας χαρμάνια: το Gran Cafè Paulista και το La Reserva de ¡Tierra! India.

 

La Reserva de ¡Tierra! India Blend

Ένα μοναδικό premium μείγμα από εκλεπτυσμένα χαρμάνια ινδικού καφέ που παράγονται και παρασκευάζονται εξολοκλήρου στην Ινδία. Η ποικιλία La Resrva de ¡Tierra! India προκύπτει από τη συνάντηση του washed Arabica με τον washed Robusta και τον ινδικό εξειδικευμένο καφέ Monsooned Malabar, που είναι γνωστός για τα απαλά και ήπια χαρακτηριστικά του. Το αργό, λεπτό και «απαλό» ψήσιμο είναι εγγυημένο, χάρη στη παραδοσιακή διαδικασία ψησίματος drum roasting που διατηρεί τα αρώματα και εξασφαλίζει γεύση που διαρκεί.

Το La Reserva de ¡Tierra! India περιέχει καφέ από την πολιτεία Καρνατάκα, όπου το Ίδρυμα Lavazza υποστηρίζει περισσότερες από 1.000 οικογένειες μικροκαλλιεργητών καφέ, προωθώντας την πρόσβαση τους στην αγορά, υποστηρίζοντας τη συμμετοχή των γυναικών σε συνεταιρισμούς και ενθαρρύνοντας τη χρήση βιώσιμων γεωργικών τεχνικών για τη βελτίωση της ποιότητας του καφέ.

Gran Cafè Paulista

«Γεννημένος» το 1961 στο Τορίνο από τη συνεργασία της Lavazza με το Istituto Brasileiro do Café, το Gran Café Paulista είναι ο διάσημος ιταλικός καφές που είναι ειδικά αφιερωμένος στους baristas. Η Lavazza τον επαναλανσάρει σήμερα στον κλάδο υπηρεσιών φαγητού & εστίασης, με μια μοντέρνα πινελιά για να σαγηνεύσει για άλλη μια φορά τις καρδιές και τους ουρανίσκους όλων των λάτρεις του καφέ και να μεταφέρει τη χαρά και την απόλαυση ενός μοναδικού εσπρέσο σε όλο τον κόσμο.

Μεταξύ των συστατικών του, περιέχει Cereja Apassita που εμπλουτίζει το μείγμα με νότες μελιού και σταφίδας δίνοντάς του ένα φυσικό και γλυκό προφίλ. Το Cereja Apassita γεννήθηκε από ένα project που ξεκίνησε πριν από σχεδόν 20 χρόνια στη Βραζιλία με στόχο τη δημιουργία ενός φυσικά επεξεργασμένου έξτρα γλυκού, καφέ. Οι καλλιεργητές καφέ εμπνεύστηκαν από τη διαδικασία παραγωγής του κρασιού, όπου τα καλύτερα σταφύλια αφήνονται να στεγνώσουν στο αμπέλι για να αποκτήσουν γλυκύτητα και γεμάτο σώμα. Η ίδια διαδικασία εφαρμόζεται και στον καφέ: όταν τα κεράσια είναι ώριμα αφήνονται για έως και 30 ημέρες στα δέντρα, ώστε το Cereja Apassita να αποκτήσει μεγαλύτερη πολυπλοκότητα, περισσότερη γλυκύτητα και περισσότερο σώμα.


Το προϊόντα διανέμονται από την Beverage World, αποκλειστικό διανομέα της Lavazza στην Ελλάδα.

You might also like