Αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού για συστήματα μαγειρέματος της RATIONAL

Ενημέρωση με ένα μόνο κλικ

Για smartphone ή υπολογιστές, οι αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού είναι εδώ και καιρό δεδομένες. Αλλά για συστήματα μαγειρέματος; Σύμφωνα με τον Μάριο Σαββάτη, Senior Sales Director BD Greece,CY,MLT στη Rational, αυτό θα πρέπει, επίσης, να είναι δεδομένο.

 

Επειδή μόνο με τις ενημερώσεις λογισμικού μπορείτε να επωφεληθείτε από τις περαιτέρω εξελίξεις των κατασκευαστών των μονάδων και τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας. Ταυτόχρονα, εταιρείες όπως η Rational δίνουν ολοένα και μεγαλύτερη σημασία στο ότι αυτές οι ενημερώσεις είναι απλές και καθόλου πολύπλοκες.

«Η ενημέρωση λογισμικού για τα συστήματα μαγειρέματος iVario και iCombi Pro, αλλά και για παλαιότερες γενιές μονάδων, λειτουργεί αυτόματα», εξηγεί ο Μάριος Σαββάτης. «Εάν οι μονάδες είναι δικτυωμένες και συνδεδεμένες με την ψηφιακή μας διαχείριση κουζίνας, το ConnectedCooking, θα προταθούν νέες εκδόσεις λογισμικού για εγκατάσταση απευθείας στις μαγειρικές σας μονάδες».

Με ένα κλικ, οι χρήστες μπορούν να επιβεβαιώσουν αυτήν την πρόταση και να εκτελέσουν την ενημέρωση αυτόματα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες επωφελούνται από νέες ή βελτιωμένες λειτουργίες, όπως ενημερώσεις ασφαλείας. «Τα δεδομένα των πελατών μας είναι σημαντικά για εμάς. Για αυτόν τον λόγο, όλες οι νέες εκδόσεις λογισμικού από τον Μάρτιο του 2022 περιλαμβάνουν ένα νέο πιστοποιητικό ασφαλείας, που πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας δεδομένων και δικτύου. Επομένως, μια ενημέρωση λογισμικού αξίζει ιδιαίτερα τώρα για τους πελάτες μας που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το ConnectedCooking», συνεχίζει ο Μάριος Σαββάτης.

You might also like