Η προσφορά του καλοκαιριού από την l’artigiano

Καλοκαιρινή προσφορά Magic Deal

Η l’artigiano δεν σταματά να μας εκπλήσσει με νέες προσφορές. Έτσι, ενόψει καλοκαιριού, έκανε και πάλι τα μαγικά της & καλωσόρισε τις 5 αφοπλιστικές γεύσεις παγωτών Magic στην πιο δροσιστική προσφορά του καλοκαιριού: Magic Deal.

 

Αυτό το καλοκαίρι, η l’artigiano αποφάσισε να δώσει απάντηση στο αιώνιο δίλημμα που βασανίζει όλους τους λάτρεις του φαγητού: “Γλυκό ή Αλμυρό”; Γι’ αυτό και δημιούργησε την προσφορά Magic Deal που συνδυάζει και τα 2. Πώς; Με κάθε παραγγελία οποιασδήποτε πίτσας οκτώ κομματιών μαζί με παγωτό Magic 440ml προσφέρει έκπτωση 2 ευρώ στην τιμή του παγωτού για non-stop απόλαυση.

Η καλοκαιρινή προσφορά Magic Deal της l’artigiano έχοντας ήδη «μαγέψει» το κοινό συνδυάζοντας τις δύο πιο αγαπημένες γεύσεις μικρών και μεγάλων, θα παραμείνει διαθέσιμη για ακόμα έναν μήνα για παραγγελίες από το site και το app.

Για τη l’artigiano όλες οι συνεργασίες της έχουν κοινό παρονομαστή και στόχο τους την δημιουργία προϊόντων, γευστικών προτάσεων και προσφορών που θα προσφέρουν νέες, πρωτότυπες γεύσεις στους l’artigiano-lovers, θα ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους και τελικά θα τους χαρίσουν το πιο απολαυστικό και ολοκληρωμένο food experience.

You might also like