Νέο επετειακό θερμός της Γρηγόρης αφιερωμένο στα παιδιά

Μέρος των εσόδων θα καλύψει τις ανάγκες σχολικών γευμάτων παιδιών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες

Ο Γρηγόρης γιορτάζει 50 χρόνια λειτουργίας και δημιουργεί ένα επετειακό θερμός για καλό σκοπό. Με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας, βάζει στο επίκεντρο παιδιά από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και φροντίζει να τους παρέχει το γεύμα στα σχολεία που φοιτούν.

 

Σε αυτό το εγχείρημα, μπορούν να συμβάλλουν και οι καταναλωτές, καθώς μέρος των εσόδων από κάθε αγορά του επετειακού θερμός, θα διατεθεί στα φιλανθρωπικά σωματεία «Φίλοι του Παιδιού» & «Ελληνικό Παιδικό Χωριό», έτσι ώστε να στηρίξουν τα σχολικά γεύματα για το έτος 2022-2023.

Το θερμός σχεδίασε η Μαίρη Συνατσάκη και έχει την υπογραφή Mairiboo x Γρηγόρης. Mε αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση, η Μαίρη δημιούργησε ένα αποτέλεσμα εξαιρετικής αισθητικής, που με το μήνυμα enjoy today… μας φτιάχνει τη μέρα!  Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, είναι κατάλληλο για ζεστά και κρύα ροφήματα, τα οποία διατηρεί για πολλές ώρες στην ιδανική θερμοκρασία. Ταυτόχρονα είναι eco-friendly, καθώς ενθαρρύνει τους καταναλωτές να αντικαταστήσουν πλαστικά είδη μίας χρήσης, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη, regular & large, σε όλα τα καταστήματα Γρηγόρης και στις online παραγγελίες στο gregorys.gr ή στην εφαρμογή Gregory’s e-order.


Στόχος του Γρηγόρη είναι να μεταδίδει το χαμόγελο μέσω του καφέ, των γεύσεων και της φιλοξενίας του, να εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες του και να στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο.

You might also like