Η Λίλα Καραποστόλη στον ΣΕΕΜΕ

Είναι η νέα Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων & Μάρκετινγκ του Συνδέσμου

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τη Λίλα Καραποστόλη ως Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων & Μάρκετινγκ του Συνδέσμου. Η κ. Καραποστόλη διαθέτει εμπειρία στον κλάδο της εστίασης και παράλληλα μεγάλη αγάπη στη γαστρονομία.

 

«Καλωσορίζουμε στον Σύνδεσμο το νέο στρατηγικό μέλος και ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα! Είμαστε σίγουροι πως η παρουσία και οι ιδέες της θα συμβάλουν εποικοδομητικά στη δημιουργική πορεία του Συνδέσμου, αλλά και στην ευρύτερη ανάπτυξη και βελτίωση του κλάδου της Horeca. Με τη συνεργασία αυτή, ο ΣΕΕΜΕ εμπλουτίζει την ομάδα των συνεργατών της με ικανά και έμπειρα στελέχη στον τομέα δραστηριοποίησής της» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΣΕΕΜΕ.

Θυμίζουμε οτι ο ΣΕΕΜΕ ιδρύθηκε τον Μάιο του 2007 και εκπροσωπεί την πλειοψηφία των κατασκευαστών, εισαγωγέων-αντιπροσώπων και εμπόρων σε όλον τον κλάδο του επαγγελματικού εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Έχει ως κύριο άξονα δράσης την ποιοτική αναβάθμιση και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του κλάδου και την εναρμόνισή της με τα διεθνή πρότυπα, καθώς και τη συνεργασία όλων των φορέων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της ευρύτερης τουριστικής βιομηχανίας.

You might also like