Δευτέρα 25/7: 1ος Μαραθώνιος Διαγωνισμός Γαστρονομίας-Ζαχαροπλαστικής

Στον Μαραθώνα (παραλία) από την Ένωση Εστιατορίων & Συναφών Αττικής

Με πρωτοβουλία του Δήμου Μαραθώνα, τρεις φορείς, η Ένωση Εστιατορίων & Συναφών Αττικής (ΕΕΕΣΑ), η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Chef’s Club of Greece) και η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α), ενώνουν τις δυνάμεις τους και με στόχο την προώθηση και την ανάδειξη του κλάδου της εστίασης, τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 θα πραγματοποιήσουν από κοινού τον 1ο Μαραθώνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν δύο (2) διαγωνισμοί. Ο ένας διαγωνισμός θα είναι μαγειρικής (κατηγορίες: κοτόπουλο & ψάρι – κρυφό καλάθι) και ο δεύτερος διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής (ελεύθερη συνταγή με θέμα τα καλοκαιρινά φρούτα, η οποία προσκομίζεται έτοιμη). Όλοι οι διαγωνισμοί, αφορούν επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες. Σημαντικά έπαθλα θα δοθούν στους νικητές κάθε κατηγορίας.

Επιπλέον μπορείτε να επισκεφτείτε και την έκθεση των παραδοσιακών προϊόντων από τους τοπικούς παραγωγούς, η οποία έχει ξεκινήσει από το Σάββατο 23 Ιουλίου. Τον συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνουν, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Νίκος Υποφάντης με την συνεργάτιδά του Νεφέλη Ράντου. Ο 1ος Μαραθώνιος Γαστρονομίας πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α). Υπεύθυνος της εκδήλωσης ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εστιατορίων & Συναφών Αττικής κ. Παύλος Δημέλης.


Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 στις 19:00.

You might also like