Νέα εμπορική συνεργασία της GEA Solutions

Την GEA Solutions επέλεξε η Megas Yeeros για τις διαδικασίες του ποιοτικού της ελέγχου.

Το έργο αφορά στη συνεργασία των δύο εταιρειών με σκοπό την παροχή ανώτερων λύσεων ποιοτικού ελέγχου για τα τελικά προϊόντα που καταλήγουν στον καταναλωτή.

 

Η συνεργασία βασίζεται σε δύο πυλώνες. Αφενός στην παροχή αναλωσίμων της σειράς AgraStrip της Romer Labs που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο των αλλεργιογόνων στις βιομηχανίες τροφίμων, παρέχοντας αξιόπιστα αποτελέσματα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς να απαιτείται ειδικός εργαστηριακός εξοπλισμός και αφετέρου στην υποστήριξη μοριακής ανίχνευσης (έλεγχος DNA) παθογόνων, αλλεργιογόνων και ελέγχου γενετικής τροποποίησης, στο εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας της εταιρείας.

Η υποστήριξη βασίζεται στην παροχή εκκινητικών μορίων (primers) της Macrogen. Πρόκειται για μια συνεργασία που αποσκοπεί στην εξασφάλιση ανώτερων ποιοτικά προϊόντων για τον καταναλωτή διατηρώντας την Megas Yeeros σε εξέχουσα θέση στην αγορά της.

Δηλώσεις

Για το έργο ο Χρήστος Μεΐντάνης (Bιολόγος – Μικροβιολόγος Ph.D.-Quality and Food Safety Manager) εκ μέρους της Megas Yeeros, δήλωσε:

«Η ραγδαία ανάπτυξη της Megas Yeeros αποδεικνύει την προσήλωση στον στόχο της καθώς σήμερα αποτελεί ηγέτη στον χώρο μιας βιομηχανίας φαγητού που αλλάζει δυναμικά. Η εταιρία έθεσε εξ αρχής τα δικά της στάνταρτς εξυψώνοντας τον πήχη της ποιότητας των πρώτων υλών και της ασφάλειας των τελικών προϊόντων, ορίζοντας τις σύγχρονες τάσεις της διατροφής. Για την εκπλήρωση των υψηλών αυτών στόχων βασίστηκε στη συνεργασία με τη GEA Solutions. Δημιούργησε προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας, τα έκανε γνωστά σε όλο τον κόσμο και τελικά κατέκτησε το κοινό της παγκόσμιας αγοράς, εκπροσωπώντας επάξια την ελληνική γαστρονομία.»

Για το έργο η Χριστίνα Λαγογιάννη (Γεωπόνος, MSC, PhD-Commercial and R&D Department Leader) εκ μέρους της GEA Solutions, δήλωσε:

«Στηριζόμενοι αφενός σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες για τον κλάδο των αλλεργιογόνων παγκοσμίως -την Romer Labs- αλλά και αφετέρου σε μια αξιόπιστη και εδραιωμένη εταιρία στο χώρο των μοριακών αναλωσίμων -την Macrogen-, δεσμευτήκαμε έναντι της Megas Yeeros ότι θα τις παρέχουμε λύσεις που συναντούν τις απαιτήσεις τις αγοράς και θα συνεχίσουν να εγγυόνται ανώτερη ποιότητα στα τελικά προϊόντα της. Τέτοιου είδους συνεργασίες μας δίνουν το πράσινο φως για συνεχή βελτίωση του επιπέδου των παροχών μας στη βιομηχανία τροφίμων αλλά και για αύξηση της εξωστρέφειας, της εταιρείας μας.»

 

GEA Solutions

Aποτελεί μία αναγνωρισμένη εταιρεία με πολυετή εμπειρία και σειρά πιστοποιήσεων στους τομείς Ασφάλειας Τροφίμων και Ποιοτικού Ελέγχου. Παρέχει μια ευρεία γκάμα λύσεων προστιθέμενης αξίας που συνοδεύει τα τρόφιμα σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, από το χωράφι στο ράφι. Η τεχνογνωσία της σε συνδυασμό με το πλαίσιο βιωσιμότητας και αειφορίας που υποστηρίζει της έχει προσδώσει συνεργασίες με μεγάλο πελατειακό και γεωγραφικό εύρος. Την εμπιστεύονται μεγάλες βιομηχανίες παραγωγής τροφίμων, αλλά και εταιρείες παροχής υπηρεσιών και έρευνας για την ασφάλεια τροφίμων (Πανεπιστήμια, Ινστιτούτα, διαγνωστικά κέντρα, εργαστήρια, κ.ά.), στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

You might also like