Συνεργασία FFH Farmer’s Fresh & Healthy Products Ltd.  – Kapelis Packaging

Για οικολογική συσκευασία Halopack®- Η πορεία προς τη βιωσιμότητα και την οικολογία συνεχίζεται.

Η εταιρεία FFH Farmer’s Fresh & Healthy Products Ltd.  επέλεξε να καινοτομήσει και να επενδύσει ακολουθώντας την πρώτη παγκόσμια οικολογική πατέντα του Συστήματος Halopack® που η Kapelis Packaging έφερε στον ελληνικό κόσμο σε αποκλειστικότητα.

 

Tα εξαιρετικής ποιότητας έτοιμα γεύματα της FFH Farmer’s Fresh & Healthy Products Ltd. βρίσκονται στην κυπριακή αγορά. Από κοινού δουλέψαμε με πάθος για ακόμη μια ελληνική εφαρμογή συσκευασίας εξοικονόμησης πλαστικού κατά 90%, επιτυγχάνοντας επιπλέον άψογα αποτελέσματα διατηρησιμότητας.

Τώρα τα υγιεινά έτοιμα γεύματα και σαλάτες της εταιρείας, συσκευάζονται σε χάρτινα 100% ανακυκλώσιμα σκεύη με φραγή αερίων και σφραγίζονται υπό ελεγχόμενη ατμόσφαιρα με το κατάλληλο φιλμ Halopack, ώστε να φθάσουν στον τελικό καταναλωτή με ασφάλεια, διατηρώντας τη φρεσκάδα τους και παράλληλα συμβάλλοντας στη βιωσιμότητα του πλανήτη. Ευχαριστούμε τη FFH Farmer’s Fresh & Healthy Products Ltd.  που εμπιστεύτηκε τα προϊόντα της στο Σύστημα Συσκευασίας Halopack® της Kapelis Packaging.

You might also like