Νέα εστιατόρια με το W Costa Navarinο

Ξεκίνησε το πρώτο ξενοδοχείο της W Hotels Worldwide στην Ελλάδα

Σημαντικό γαστρονομικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το W Costa Navarino, το πρώτο ξενοδοχείο της W Hotels Worldwide στην Ελλάδα, μέλος του χαρτοφυλακίου Marriott Bonvoy, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του  στα μέσα Αυγούστου. Το  νέο ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Navarino Waterfront, τη νέα περιοχή ανάπτυξης της Costa Navarino και απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και εφήβους που έχουν κλείσει το 12ο έτος της ηλικίας τους, δέχεται ήδη κρατήσεις.

 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την άφιξη των W Hotels στην Ελλάδα, μέσα από το ντεμπούτο του W Costa Navarino. Καθώς συνεχίζουμε να εστιάζουμε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των ταξιδιωτών, το πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων στο W Costa Navarino, το οποίο απευθύνεται σε ενήλικες, θα ενισχύσει το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο των μοναδικών εμπειριών W» δήλωσε η Candice D’Cruz, Αντιπρόεδρος της Luxury Brands ΕΜΕΑ της Marriott International.

Τα εστιατόρια του ξενοδοχείου

Το W Costa Navarino παρουσιάζει μια εκλεπτυσμένη και δημιουργική γαστρονομική προσέγγιση, συνδυάζοντας ιδανικά τη μουσική, το φαγητό και τη διασκέδαση.  Η Platía είναι η σύγχρονη εκδοχή μιας παραδοσιακής πλατείας ενός Μεσσηνιακού χωριού και παραπέμπει σε μια αγορά προϊόντων delicatessen. Αποτελεί το σημείο συνάντησης για πρωινό και καφέ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ από το απόγευμα θα προσφέρει μενού με έμφαση στο γκριλ. Τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό έχουν επιμεληθεί τα γραφεία K-Studio και Τομπάζη και την εσωτερική διακόσμηση το γραφείο MKV Design.

Το beach club Parelía με  θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου, συνδυάζει φαγητό και βραδινή διασκέδαση, σε ένα σκηνικό με αρχιτεκτονικά στοιχεία εμπνευσμένα από την Μάνη, το οποίο έχουν σχεδιάσει τα γραφεία Τομπάζη και K-Studio, με τους δεύτερους να έχουν επιμεληθεί και τον εσωτερικό σχεδιασμό.  Το νέο W Escape αναδεικνύει τη Μεσσηνιακή κληρονομιά, προσφέροντας αυθεντικές γαστρονομικές εμπειρίες, όπως μαθήματα παραδοσιακής μαγειρικής και γευσιγνωσία ελαιόλαδου ή κρασιού.

You might also like