Κυκλοφόρησε το 40ο τεύχος του Grill

Τεύχος Μαΐου- Ιουνίου 2022

Περιεχόμενα τεύχους

 

NEWS

Βιομηχανία, εμπόριο & εστίαση

FOOD NEWS

Νέα προϊόντα διατροφής

BEVERAGE NEWS

Μπαρ και κάβα στην εστίαση

TΕCH NEWS

Εξοπλισμός & πληροφορική

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καιρός για δουλειές: Η εστίαση στην αφετηρία νέας κούρσας

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Νίκος Αθανασιάδης (Food Fix): «Η δουλειά αυτή είναι νούμερα»

Αλέξανδρος Στάθης (Μπαρμπαδήμος): «Εμπνεύσαμε πολλούς καταστηματάρχες»

ΚΟΥΖΙΝΑ

Pergola: ‘Γεύση από Σαντορίνη’

Ελένη ΨυχούληΙωάννα Παυλάκη: Μεζέδες και …κουβέντες

Οι εκδηλώσεις γαστρονομίας επιστρέφουν

Macedonian Gourmet: Ο ΕΛΓΟ φτιάχνει …συνταγές

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Νέα νομοθεσία: Για τη συσκευασία

ΑΓΟΡΑ

Keenkies (Εξάρχεια): Κάτι διαφορετικό, σωστά μαγειρεμένο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ | ΜΠΕΡΓΚΕΡ

Εταιρίες, προϊόντα, γευστικές επιλογές

Νέα μπεργκεράδικα στην Αθήνα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σύστημα testo Saveris Restaurant

Σύστημα Συσκευασίας Halopack

ΑΦΙΕΡΩΜΑ | ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Το μέλλον ως κρίση κι ως ευκαιρία

Συνέργειες, δημιουργικότητα & νομοθεσία

Εναλλακτικές πρωτεΐνες: Μεγα-τάση στη διατροφή

Παγκόσμιο σύστηματροφίμων

Future is souvl..oading!- Άρθρο του Δημήτρη Κουνδουράκη

RESTRO

Lyra: Στη σκιά της Ακρόπολης

ΒΙΒΛΙΟ

‘My Greek Meze’ από τις Ελένη Ψυχούλη & Ιωάννα Παυλάκη

You might also like