Το Hard Rock Cafe Athens τιμά τον Freddie Mercury

Διοργανώνει και φέτος το “Freddie for a Week”

Η Hard Rock International ξεκινά τον ετήσιο εορτασμό της ζωής και της μουσικής του θρύλου του πενταγράμμου Freddie Mercury φιλοξενώντας μοναδικές δράσεις με τίτλο “Freddie for a Week”, από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου ως την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022.

 

Προς τιμή του εμβληματικού τραγουδιστή, το Hard Rock Cafe Athens θα ροκάρει με θεματικά μουσικά events αφιερωμένα στον καλλιτέχνη, με τη διάθεση ενός μοναδικού “Killer Queen” Cocktail και με μοναδικά αναμνηστικά είδη, τα έσοδα των οποίων θα διατίθενται για την ενίσχυση του Ιδρύματος «The Mercury Phoenix Trust», ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα στο Ηνωμένο Βασίλειο που δημιουργήθηκε στη μνήμη του Freddie Mercury από τα μέλη του συγκροτήματός Queen, Brian May και Roger Taylor, μαζί με το manager τους, Jim Beach, για να υποστηρίξουν τον παγκόσμιο αγώνα κατά του HIV/AIDS.

Οι θαυμαστές του συγκροτήματος που θα βρεθούν στο Hard Rock® Cafe Athens για να γιορτάσουν το “Freddie for a Week” μπορούν να δοκιμάσουν το “Killer Queen” Cocktail, Mandarin Vodka,Pineapple Juice και Sprite γαρνιρισμένο με  Spiced Sugar Salt. Όσοι το συνδυάσουν και με το κλασσικό μας Legendary Burger θα τους κεράσουμε ένα λαχταριστό σοκολατένιο Brownie Moustache του Freddie.


Όσοι θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του τραγουδιστή μπορούν να το κάνουν επιλέγοντας κάποιο από τα εμπνευσμένα από τον Freddie προϊόντα του Rock Shop® ή να επισκεφτούν το https://shop.hardrock.com για να αγοράσουν συλλεκτικά t-shirts σε περιορισμένη διάθεση και μια καρφίτσα με μια μοναδική εικόνα του Freddie επί σκηνής.

Το Hard Rock Cafe Athens θα φιλοξενήσει δύο ξεχωριστά μουσικά events. Live Acoustic QUEEN Tribute, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, στις 9 μ.μ., μια μοναδική βραδιά – αφιέρωμα στις μεγαλύτερες επιτυχίες των Queen καθώς και πρόγραμμα Dj night Queen Tribute με τον Μανώλη Κιλισμανή, την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 8 μ.μ., δύο μοναδικές βραδιές όπου όλοι οι fans και φίλοι του HRC μπορούν να νοιώσουν και οι ίδιοι champions, τραγουδώντας με τα πιο εμβληματικά τραγούδια του Freddie και των Queen!

You might also like