Νέα ιστοσελίδα για την KRIVEK GROUP OF COMPANIES

Η KRIVEK GROUP OF COMPANIES παρουσιάζει τη νέα της ιστοσελίδα www.krivek.gr η οποία αποτυπώνει όλες τις δραστηριότητες του πολυεπίπεδου κρητικού Ομίλου παραγωγής και εμπορίου τροφίμων.

 

Ο επισκέπτης ενημερώνεται αρχικά για την ιστορία του Ομίλου, τις αξίες, το όραμα και το μοντέλο εταιρικής υπευθυνότητας .

Με απλό και ξεκάθαρο τρόπο ανακαλύπτει:

Το KRIVEK QUALITY MEAT από τους ειδικούς του κρέατος, που εδώ και 35 χρόνια καλύπτουν με ποιοτικά προϊόντα τις αγορές λιανικής και food service, αξιοποιώντας την παραγωγική δυναμική του εργοστασίου στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης.

  • Τα VIRA, ψάρια και αλιεύματα, φρέσκα και κατεψυγμένα, που διανέμονται από το logistics center στην Κρήτη και τα υποκαταστήματα σε Αθήνα, Κω, Ρόδο.
  • To κέντρο διανομής τροφίμων με 2.500 παλετοθέσεις και το στόλο από 50 ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία που διασφαλίζουν γρήγορη διανομή τροφίμων, με σεβασμό στο περιβάλλον.
  • Τα καταστήματα cash and carry σε Χερσόνησο και Μάλια, με πλήρες κωδικολόγιο τροφίμων και μη, χονδρικής και λιανικής.
  • Το μοντέρνο ελληνικό μπακάλικο, το Βιός που προωθεί προϊόντα Ελλήνων παραγωγών τόσο στο φυσικό κατάστημα στον κόμβο Γουβών, όσο και μέσα από το ebios.gr.
  • Την πολιτική εταιρικής υπευθυνότητας του Ομίλου μέσα από τους δείκτες απόδοσης και τους στόχους βιώσιμης στρατηγικής.

Το www.krivek.gr ως μέσο επικοινωνίας του Ομίλου, θα ενημερώνεται συχνά με στόχο να αποτελέσει εργαλείο επικοινωνίας των δραστηριοτήτων της εταιρίας, αλλά και των διαθέσιμων προϊόντων παραγωγής και εμπορίας .

You might also like