Συνεργασία SARMED με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Η εταιρία SARMED ανακοίνωσε τη δυναμική επέκταση της συνεργασίας της με την Coca-Cola Τρία Έψιλον για την παροχή υπηρεσιών logistics, στο νέο hub που διαθέτει η πρώτη στη βιομηχανική περιοχή του Βόλου.

 

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, είναι μια εταιρία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Mε 53 χρόνια παρουσίας στην αγορά και εγκαταστάσεις παραγωγής στο Σχηματάρι, το Ηράκλειο Κρήτης, το Αίγιο και την Αταλάντη παράγει και διανέμει ένα από τα πιο ισχυρά και ευέλικτα χαρτοφυλάκια του κλάδου με ποιοτικά προϊόντα που ικανοποιούν τις επιθυμίες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση.

Η επέκταση της συνεργασίας της SARMED με την Coca-Cola Τρία Έψιλον αποδεικνύει ότι η SARMED διαθέτει την κατάλληλη υποδομή ώστε να μπορεί να υποστηρίξει με αμεσότητα, ευελιξία και συνέπεια τις ανάγκες των πελατών της. Το έργο παρουσιάζει ιδιαίτερες προκλήσεις όπως ο μεγάλος όγκος παραγγελιών, η έντονη εποχικότητα και διακύμανση των ροών και απαιτεί επιχειρησιακή ετοιμότητα, ευελιξία και συνέπεια.

H SARMED είναι πρωτοπόρος ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των logistics καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών της εφοδιαστικής αλυσίδας και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο 3rd Party Logistics (3PL), στην Ελλάδα, όπως επίσης και στον κλάδο διαχείρισης φορολογικών και τελωνειακών αποθηκών.

You might also like