Κυκλοφόρησε το 41ο τεύχος του Grill

Τεύχος Ιούλιος Αύγουστος 2022

Κυκλοφόρησε το 41ο τεύχος του περιοδικού Grill με κεντρικό αφιέρωμα στις βιτρίνες κρεάτων και τους θαλάμους ωρίμανσης. Στο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε για το οδοιπορικό που πραγματοποίησε το περιοδικό στον γευστικό και γαστρονομικό άξονα Άρτα- Γιάννενα- Αργυρόκαστρο το καλοκαίρι του 2022.

 

Περιεχόμενα τεύχους

 

NEWS

Η βιομηχανία, το εμπόριο και η μαζική εστίαση

ΒΕVERAGE

Μπαρ και κάβα στην εστίαση

FOOD

Νέα προϊόντα διατροφής

TΕCH

Εξοπλισμός & πληροφορική

ΚΟΥΖΙΝΑ

BBQ και ψυχολογία: Κι όμως συνδέονται

ΑΓΟΡΑ

Νέα εστιατόρια σε νέα ξενοδοχεία

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Έντυπα διαφημιστικά flyers και σύγχρονη εστίαση

Παραβατικότητα στην εστίαση: Έρευνα της ΓΣΕΕ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Voultherm: Αυτοματοποιημένη διασφάλιση ποιότητας τροφίμων

ΑΦΙΕΡΩΜΑ |Βιτρίνες κρεάτων

Βιτρίνες κρεάτων και θάλαμοι ωρίμανσης

 ΑΦΙΕΡΩΜΑ | Άρτα, Γιάννενα, Αργυρόκαστρο

Ελλάδα & Αλβανία: Γαστρονομικός & γευστικός άξονας

Εστιατόριο ‘Στη Βαγγελιώ’, Άρτα

Ήπειρος Catering, Ιωάννινα

Συνέντευξη με την Αλβανή ανθρωπολόγο Ntourata Thanasi

ΑΦΙΕΡΩΜΑ | Τυροκομικά & εστίαση

Χρυσή τομή ποιότητας και κόστους

Τα τυριά στο μενού: Άρθρο του Παναγιώτη Γκουγκουλίδη

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Όλυμπος Νάουσα, Θεσσαλονίκη: Μια θρυλική επιστροφή

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Δύο συνταγές με προϊόντα της κρητικής εταιρίας KRIVEK

ΒΙΒΛΙΟ

JOINT CHEESE COOKBOOK- Ελληνικές και αλβανικές συνταγές μαγειρικής

You might also like