Κυκλοφόρησε το 41ο τεύχος του περιοδικού Grill με κεντρικό αφιέρωμα στις βιτρίνες κρεάτων και τους θαλάμους ωρίμανσης. Στο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε για το οδοιπορικό που πραγματοποίησε το περιοδικό στον γευστικό και γαστρονομικό άξονα Άρτα- Γιάννενα- Αργυρόκαστρο το καλοκαίρι του 2022.
Περιεχόμενα τεύχους
NEWS
Η βιομηχανία, το εμπόριο και η μαζική εστίαση
ΒΕVERAGE
Μπαρ και κάβα στην εστίαση
FOOD
Νέα προϊόντα διατροφής
TΕCH
Εξοπλισμός & πληροφορική
ΚΟΥΖΙΝΑ
BBQ και ψυχολογία: Κι όμως συνδέονται
ΑΓΟΡΑ
Νέα εστιατόρια σε νέα ξενοδοχεία
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Έντυπα διαφημιστικά flyers και σύγχρονη εστίαση
Παραβατικότητα στην εστίαση: Έρευνα της ΓΣΕΕ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Voultherm: Αυτοματοποιημένη διασφάλιση ποιότητας τροφίμων
ΑΦΙΕΡΩΜΑ |Βιτρίνες κρεάτων
Βιτρίνες κρεάτων και θάλαμοι ωρίμανσης
ΑΦΙΕΡΩΜΑ | Άρτα, Γιάννενα, Αργυρόκαστρο
Ελλάδα & Αλβανία: Γαστρονομικός & γευστικός άξονας
Εστιατόριο ‘Στη Βαγγελιώ’, Άρτα
Ήπειρος Catering, Ιωάννινα
Συνέντευξη με την Αλβανή ανθρωπολόγο Ntourata Thanasi
ΑΦΙΕΡΩΜΑ | Τυροκομικά & εστίαση
Χρυσή τομή ποιότητας και κόστους
Τα τυριά στο μενού: Άρθρο του Παναγιώτη Γκουγκουλίδη
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Όλυμπος Νάουσα, Θεσσαλονίκη: Μια θρυλική επιστροφή
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δύο συνταγές με προϊόντα της κρητικής εταιρίας KRIVEK
ΒΙΒΛΙΟ
JOINT CHEESE COOKBOOK- Ελληνικές και αλβανικές συνταγές μαγειρικής