Στην Αθήνα η Γ.Σ. του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Εξειδικευμένης Διατροφής

12 & 13 Οκτωβρίου με οικοδεσπότη τον ΣΕΠΤΕΔΕ

Στις 12 & 13 Οκτωβρίου 2022 διοργανώνεται στην Αθήνα η Γενική Συνέλευση του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Εξειδικευμένης Διατροφής S.N.E.  (Specialized Nutrition Europe), η οποία θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Athens Plaza, με την συνδρομή του Συνδέσμου Παιδικών Τροφών & Ειδικής Διατροφής Ελλάδος (ΣΕΠΤΕΔΕ).

 

Στην Συνέλευση του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου θα συμμετάσχουν ο πρόεδρος και τα μέλη  Δ.Σ του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου S.N.E., καθώς και εκπρόσωποι από τους αντίστοιχους Συνδέσμους 19 χωρών της ΕΕ μαζί με Μέλη του Ελληνικού Συνδέσμου Σ.Ε.Π.Τ.Ε.Δ.Ε.

Τα μέλη του S.N.E. εκπροσωπούν εταιρείες που παρέχουν υψηλών προδιαγραφών διατροφικές λύσεις σε ομάδες πληθυσμών με ειδικές διατροφικές ανάγκες, συμπεριλαμβανομένων βρεφών & νηπίων, μικρών παιδιών/εφήβων και ενηλίκων με προβλήματα υποθρεψίας /δυσθρεψίας εξαιτίας νόσου υπό ιατρική επίβλεψη,  αθλητών, υπέρβαρων και παχύσαρκων και όσων πάσχουν από κοιλιοκάκη.

Οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι σημαντικά μεγάλος αριθμός των Ευρωπαίων πολιτών θα χρειαστούν εξειδικευμένη διατροφή σε κάποιο στάδιο της ζωής τους.

Με αφορμή τη διοργάνωση της ΓΣ της S.N.E. στην Αθήνα, ο Πρόεδρος του ΣΕΠΤΕΔΕ, κ. Σ. Πούλος,  δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για την χώρα μας και τον ΣΕΠΤΕΔΕ η ανάθεση από τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο (SNE) της συνδιοργάνωσης και φιλοξενίας της Πανευρωπαϊκής Γενικής Συνέλευσης στην Αθήνα, επιβραβεύοντας έτσι τον  ρόλο και την ενεργή συμμετοχή του Ελληνικού Συνδέσμου στα Ευρωπαϊκά και τοπικά δρώμενα αλλά και επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την πρόοδο και την αναβάθμιση της αξιοπιστίας της χώρας συνολικά».

You might also like