Ξεκίνησε το 23ο PINKTOBER της Hard Rock International

Προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού

Η Hard Rock International συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης και την έρευνα για τον καρκίνο του μαστού με την 23η ετήσια εκστρατεία PINKTOBER. Όλο τον Οκτώβριο, το Hard Rock Cafe® Athens θα συμμετάσχει σε προσπάθειες συγκέντρωσης χρημάτων για την υποστήριξη του Hard Rock Heals Foundation®, του φιλανθρωπικού σκέλους του Hard Rock®, με τα έσοδα να ωφελούν την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, Άλμα Ζωής.

 

«Το Hard Rock Cafe® Athens είναι περήφανο που συνεχίζει να υποστηρίζει όσους έχουν προσβληθεί από καρκίνο του μαστού από τους ασθενείς και τους επιζώντες μέχρι τους φροντιστές και τις οικογένειές τους, ειδικά εδώ στην χώρα μας κατά τη διάρκεια του PINKTOBER», δήλωσε ο Σταμάτης Τσαμτσουκάκης Γενικός Διευθυντής στο Hard Rock Cafe® Athens.«Ως απόδειξη του μότο του Hard Rock – “Όλοι είμαστε ένα” – έχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε με το Άλμα Ζωής και να εργαστούμε μαζί με τα μέλη της κοινότητάς μας για τη συγκέντρωση χρημάτων και την υποστήριξη όσων το έχουν ανάγκη».

Το Hard Rock έχει δωρίσει εκατομμύρια δολάρια για την έρευνα για τον καρκίνο του μαστού τα τελευταία 22 χρόνια της εκστρατείας PINKTOBER. Πέρυσι, το Hard Rock συγκέντρωσε πάνω από 700.000 $, αντιπροσωπεύοντας το μεγαλύτερο ποσό που έχει συγκεντρώσει η εταιρεία από την έναρξη του προγράμματος το 2000.

Στα πλαίσια της φετινής καμπάνιας PINKTOBER του Hard Rock Cafe® Athens έχουν προγραμματιστεί τρείς ξεχωριστές βραδιές 7, 14 και 21 Οκτωβρίου, με live μουσική από το μοναδικό συγκρότημα LOOP STATION.

Η Γαλλίδα σεφ Dominique Crenn – επιζήσασα από τον καρκίνο του μαστού- με την μπριγάδα της.

 

Συνεργασία με την σεφ Dominique Crenn

Φέτος, το Hard Rock συνεργάζεται με την παγκοσμίου φήμης Γαλλίδα σεφ και επιζήσασα από τον καρκίνο του μαστού, Dominique Crenn, η οποία είναι αυτή τη στιγμή η μόνη γυναίκα σεφ στις Ηνωμένες Πολιτείες που έχει κερδίσει τρία αστέρια Michelin για το εστιατόριό της Atelier Crenn, στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. Σε συνεργασία με την Crenn, το Hard Rock θα δημιουργήσει ένα limited edition πιάτο, το  Baja Style Shrimp Tacos αποκλειστικά διαθέσιμο στα Hard Rock Cafes σε όλο τον κόσμο, με ένα μέρος των εσόδων να δωρίζεται στο Άλμα Ζωής.

Limited-Edition Προϊόντα Pink October

  • Το Hard Rock International προσφέρει μοναδικά limited edition προϊόντα για την υποστήριξη της προσπάθειας ευαισθητοποίησης και της έρευνας για τον καρκίνο του μαστού, τα οποία περιλαμβάνουν: ένα μπλουζάκι Hard Rock με θέμα PINKTOBER, ένα καπέλο, ένα μπουκάλι νερό, μια τσάντα και μια καρφίτσα PINKTOBER, σε νέο, πρωτότυπο σχέδιο.
  • Μέσω του Ιδρύματος Hard Rock Heals, ένα ποσοστό όλων των εσόδων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που συμβάλλουν στην προσπάθεια ευαισθητοποίηση και στην έρευνα για τον καρκίνο του μαστού, όπως το Άλμα Ζωής.
  • Επιπλέον, σε συνεργασία με την Crenn, η Hard Rock θα παράγει μια ροζ στολή σεφ, διακοσμημένη με κορδέλα αφιερωμένη τον καρκίνο του μαστού και τον τίτλο Stronger Together, για να φορούν όλοι οι επικεφαλής σεφ του Cafe κατά τη διάρκεια του PINKTOBER.
You might also like