Η Unismack με μονάδα παραγωγής σνακ στις ΗΠΑ

Ανάπτυξη και παραγωγή σνακ και κράκερ υψηλής διατροφικής αξίας

Η Unismack, μία αμιγώς ελληνική εταιρεία ανάπτυξης και παραγωγής σνακ και κράκερ υψηλής διατροφικής αξίας, ανακοινώνει την επέκταση των δραστηριοτήτων της στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με το ξεκίνημα μιας καινούριας μονάδας παραγωγής. Η θυγατρική εταιρεία με την επωνυμία SnackCraft LLC θα έχει την έδρα της στο Μίσιγκαν.

 

Η Unismack δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση προϊόντων σνακ και κράκερ, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην έρευνα και ανάπτυξη “better-for-you” προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας με συνταγές που προσαρμόζει στις απαιτήσεις των πελατών. Στο εργοστάσιο της εταιρείας που βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα, παράγονται σνακ και κράκερ αποκλειστικά χωρίς γλουτένη, ξηρούς καρπούς και αλλεργιογόνα, εξ’ ολοκλήρου από φυσικά υλικά όπως, αλεύρι από φακές, ρεβίθια ή λαχανικά, ρύζι ολικής αλέσεως, καλαμπόκι, αρχαίους σπόρους και μυρωδικά.

Η εταιρεία απολαμβάνει παγκόσμια αναγνώριση για τα ποιοτικά της προϊόντα, καθώς οι εξαγωγές της που φτάνουν στο 98% της παραγωγής, καλύπτουν μεγάλες αγορές όπως Η.Π.Α., Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Σκανδιναβία και Ιαπωνία.

« Πρόθεση μας είναι να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έμοιαζε να είναι η πιο προφανής επιλογή για αυτό μας το εγχείρημα»,  τόνισε ο Δημήτριος Στρατάκης, Group CEO της Unismack. «Το Δυτικό Μίσιγκαν έχει όλες τις προδιαγραφές να μας βοηθήσεις στο επόμενο στάδιο του ταξιδιού μας στο χώρο του Food Technology Innovation & Manufacturing».

Ο Joseph Riley, CEO της SnackCraft ανέφερε ότι «Στη νέα παραγωγική μονάδα του Μίσιγκαν θα παράγονται κράκερ ψημένα στο φούρνο, τσιπς τορτίγιας, σνακ με την εφαρμογή της τεχνολογίας εξώθησης καθώς και pellet σνακ όπως τσιπς λαχανικών. Οι εγκαταστάσεις θα περιλαμβάνουν επίσης ένα κέντρο καινοτομίας, που θα βοηθά στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, ώστε να ανταποκριθούν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και προτιμήσεις των καταναλωτών. Η SnackCraft θα παρέχει επίσης υπηρεσίες αποθήκευσης και 3PL στους πελάτες της».

You might also like