Ανανεώνεται ο ΣΕΕΜΕ

Χαράζει νέα δυναμική στρατηγική με εξωστρέφεια και στήριξη των μελών του

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2022 η εκδήλωση του ΣΕΕΜΕ, στο NJV ATHENS PLAZA,  όπου ο Σύνδεσμος παρουσίασε το Νέο του Πρόσωπο σε ένα κλίμα ανανέωσης.

 

Το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους πολιτικοί, φορείς, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι, όπου είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις  αναφορικά με τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο της Εστίασης και της Τουριστικής Βιομηχανίας.

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος του ΣΕΕΜΕ, Παναγιώτης Μωραΐτης,  προέβαλε το νέο όραμα του Συνδέσμου, την αποστολή και τις δράσεις του, μέσα από ένα πλαίσιο σχεδιασμού νέων προοπτικών και δυνατοτήτων και με κύριο στόχο να συμβάλει στην ανάπτυξη του κλάδου της Εστίασης και της Φιλοξενίας, ενώ  μέσα από νέες συνεργασίες προσβλέπει να χαράξει μια δυναμική στρατηγική και να αποτελέσει μια από τις βασικές κινητήριες δυνάμεις, ώστε να οδηγηθεί ο κλάδος σε μια νέα τροχιά ανάπτυξης.


Όραμα του ΣΕΕΜΕ είναι η πρόοδος και η εξέλιξη του εξοπλιστικού κλάδου και η συμβολή με τις ενέργειές του στη συνολική υποστήριξη της Τουριστικής Βιομηχανίας στην Ελλάδα.

Μερικές από τις δράσεις του Συνδέσμου που θα διεξαχθούν το έτος 2023 είναι η ισχυροποίηση της εικόνας και της δύναμή του μέσω επαφών με κυβέρνηση και φορείς, η στήριξη των μελών σε κρίσιμα ζητήματα μέσω άμεσης και έγκυρης πληροφόρησης και προάσπιση των συμφερόντων τους, η δημιουργία προγραμμάτων εξωστρέφειας σε Ελλάδα και εξωτερικό και η δημιουργία αξιόπιστου συνεργατικού περιβάλλοντος

Με ένα αισιόδοξο μήνυμα, έκλεισε η ομιλία του κ. Μωραΐτη, ο οποίος ευχήθηκε για ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τον κλάδο της Εστίασης και της Τουριστικής Βιομηχανίας, στο οποίο ο ΣΕΕΜΕ επιθυμεί να συμβάλει με τις ενέργειες και τις συνεργασίες του!


Στην κεντρική φωτογραφία το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου που θα υλοποιήσει τις αποφάσεις που ανακοίνωσε  πρόεδρός του Π. Μωραΐτης (δεύτερος από αριστερά). 

You might also like