200 Εκθέτες στη Φετινή MDF Expo 2022 – MEAT/DAIRY/FROZEN

Δύο εβδομάδες έμειναν για την μεγάλη 3πλή συνδυαστική έκθεση για τους επαγγελματίες τροφίμων, MDF Expo 2022, που διοργανώνεται από την O.MIND CREATIVES και θα διεξαχθεί στις 12-14 Νοεμβρίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Περί τις 200 εταιρείες που ασχολούνται με τεχνολογίες τροφίμων, αγροδιατροφή, υπηρεσίες food logistics, αλλά και εξειδικευμένοι επαγγελματίες με μηχανήματα επεξεργασίας τροφίμων, πρώτες ύλες, εξοπλισμούς , συσκευασία τεχνολογίες – software και προγράμματα ιχνηλασιμότητας, βιτρίνες και θαλάμους ψύξης, επαγγελματικό όχημα και βιομηχανικά συστήματα, εκθέτουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σε επιφάνεια 20.000τ.μ. του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo.

Κάντε Δωρεάν Εγγραφή εδώ

Την λίστα με τις συμμετέχουσες εταιρείες – εκθέτες, μπορείτε να δείτε εδώ,  ενώ παράλληλα μπορείτε να ενημερωθείτε και για τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο της έκθεσης, δημιουργώντας ένα πολυεπίπεδο ενδιαφέρον 3μερο event για τους κλάδους Κρέατος- Γαλακτοκομίας/Τυροκομίας και Frozen Food.

Δείτε περισσότερα στο https://mdfexpo.gr/

You might also like