«Δημιουργώντας το Σύγχρονο Ψητοπωλείο»

Εκδήλωση του περιοδικού Grill Magazine στο πλαίσιο της MEAT & GRILL DAYS 2022

Το κλαδικό περιοδικό για τη μαζική εστίαση Grill Magazine  διοργανώνει  την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 (12.00- 2.00)  στο πλαίσιο της MEAT & GRILL DAYS 2022, στον Κεντρικό Χώρο Εκδηλώσεων (HALL 2- STAGE 2) του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo, εκδήλωση με τίτλο  «Δημιουργώντας το Σύγχρονο Ψητοπωλείο».

 

Η δημιουργία ενός σύγχρονου ψητοπωλείου υπό τις παρούσες συνθήκες αποτελεί μια σύνθετη επιχειρηματική επένδυση η οποία απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις, συνεργασία πληθώρας επαγγελματικών δραστηριοτήτων ενώ οφείλει να παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις στον χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας.

Η συνεδριακή εκδήλωση του Grill απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ψητοπωλείων αλλά και σε επαγγελματίες της ευρύτερης αγοράς οι οποίοι σκοπεύουν να επενδύσουν και να εξελίσσουν τα καταστήματά τους ή απλώς επιθυμούν να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις, τις λύσεις και τις εφαρμογές που αφορούν τον κλάδο της επαγγελματικής εστίασης.

Διακεκριμένοι εκπρόσωποι διαφορετικών επαγγελματικών δραστηριοτήτων που συνδέονται με τη δημιουργία ενός σύγχρονου ψητοπωλείου θα παρουσιάσουν  σύντομες αλλά περιεκτικές εισηγήσεις για θέματα που αφορούν τη μαζική εστίασης.


Πρόγραμμα Εκδήλωσης

Χαιρετισμός

Εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων

Εισηγήσεις

  • Αρχιτεκτονική & Διακόσμηση
  • Έλεγχος & Ασφάλεια στην Κουζίνα
  • Επιλογή Εξοπλισμού Εστίασης
  • Παράγοντες Επιτυχίας
  • Η εμπειρία ενός σύγχρονου ψητοπωλείου

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων.

You might also like