Κυκλοφόρησε το 42ο τεύχος του Grill

Τεύχος Σεπτεμβρίου- Οκτωβρίου 2022

Κυκλοφόρησε το 42ο τεύχος του κλαδικού- επιχειρηματικού περιοδικού Grill. Στο τεύχος παρουσιάζουμε κεντρική συνέντευξη με τον επιχειρηματία Σωτήρη Χρόνη του Ομίλου Terrablue ο οποίος αναπτύσσει τα εστιατόρια Il Barretto, Cherchez la Femme, 1896 Events και Geronimo καθώς και πέντε έρευνες για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, τη μαζική εστίαση και την αγορά έτοιμου φαγητού.

 

Περιεχόμενα τεύχους

MDF 2022

Τα πάντα για την επερχόμενη έκθεση

NEWS

Βιομηχανία, εμπόριο και μαζική εστίαση

ΒEVERAGΕ

Μπαρ και κάβα στην εστίαση

TΕCH NEWS

Εξοπλισμός & πληροφορική

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διελκυστίνδα τιμών: Επιχειρήσεις, πελάτες & ακρίβεια

ΚΟΥΖΙΝΑ

EU RICE στην ΔΕΘ: Φεστιβάλ & εκδήλωση

ΕΔΟΚ: ‘Βλέπει’  Μέση Ανατολή

ΑΓΟΡΑ | Διέξοδοι, λύσεις & ευκαιρίες

Delta: Βράβευση για το εστιατόριο του ΚΠΙΣΝ

La Cantine du Faubourg: Νέα είσοδος στην Μύκονο

Συνέντευξη: Κώστας Νούσιος, Greco  Grill, Λάρισα

Συνέντευξη: Ιωάννα Βρεττού, Το Ποιοτικό, Πύργος

Συνέντευξη: Σωτήρης Χρόνης, Όμιλος Terrablue

Εστιατόρια: Itameshi (Κύπρος), Σάββας (Αθήνα), Brisket Bro (Ν. Σμύρνη)

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αλέξης Γιαννοπουλάκης & ESTIASH

Εύη Κουτελά & ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ

Μιλτιάδης Γκοσιμίδας & MG EQUIPMENTS

ΚΑΠΕΛΗΣ: Σακούλες συσκευασίας κενού & θάλαμοι κενού

ΑΦΙΕΡΩΜΑ| | Έρευνες/μελέτες κλάδων

COOKPAD: Οι νέοι στην Ελλάδα δεν …μαγειρεύουν

Έτοιμα φαγητά: Γρήγοροι ρυθμοί & ‘ζεστές’ πωλήσεις

ΙΕΛΚΑ: Ανατιμήσεις & πληθωρισμός

ΙΜΕ / ΓΣΕΒΕΕ: Έρευνα για την εστίαση

ΙΜΕ / ΓΣΕΒΕΕ: Αβεβαιότητα για τους μικρούς

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Casserole: Ελληνικό μπιστρό στον Γέρακα Αττικής

ΒΙΒΛΙΟ

«Απλά και διαφορετικά», Συνταγές του Γιώργου  Ευγενειάδη

You might also like